SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara Seferi Hergün Oldu

A- A+ PAYLAŞ

THY'nin 25 Mart'tan itibaren uygulamaya başladığı yaz tarifesinde, Malatya- Ankara uçak sefer sayısı 3 günden 7 güne çıkarıldı. Bu arada, THY acentalarının bilet satış hizmeti verdiği THY ortaklığındaki Sunexpress şirketinin İzmir- Malatya karşılıklı haftada iki gün uçak seferi de 27 Mart Salı gününden itibaren başlıyor.

ANKARA SEFERİ 7 GÜN..
THY'nin daha önce haftanın her günü karşılıklı olarak yapılan Ankara- Malatya uçak seferi, kış tarifesinde bazı dönemler haftada 2 gün, bazı dönemler haftada 4 gün, son olarak da haftada 3 gün olarak yapılmakta iken, 25 Mart'tan itibaren uygulanmasına başlanılan yaz tarifesinde, yeniden haftanın 7 günü sefer konuldu.

THY Malatya Bilet Satış Acentası Arfentur Yetkilisi Mehmet Fendoğlu, yaz tarifesiyle haftanın her günü Malatya'dan Ankara'ya 07.00'de uçağın kalkacağını, Ankara- Malatya uçağının Ankara'dan hareket saatinin ise 21.00 olduğunu bildirdi.

İSTANBUL SEFERLERİ DEĞİŞMEDİ..
THY'nin yaz tarifesinde, haftanın her günü İstanbul- Malatya arasında iki olan karşılıklı direkt uçak seferi sayısı değişmedi.

Direkt seferlerde; Malatya- İstanbul sabah uçağının Malatya'dan 09.55'de, akşam uçağının ise 21.00'de havalanacağı bildirildi.

Direkt seferlerde; İstanbul- Malatya sabah uçağının İstanbul'dan 07.30'da, akşam uçağının ise 19.00'da kalkacağı belirtildi.

İZMİR SEFERİ..
Öte yandan, büyük ortağının THY olduğu bildirilen Sunexpress şirketinin İzmir- Malatya arasında haftanın 2 günü gerçekleştireceği direkt uçak seferi de, 27 Mart Salı günü başlıyor.

Seferlerin Salı ve Cumartesi günleri yapılacağı; uçağın bu günlerde İzmir'den 07.50'de, Malatya'dan ise 10.00'da kalkacağı bildirildi.

Sunexpress seferleri için bilet satış hizmetlerini THY acentalarının vereceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız