SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ankara Selamıyla Olmaz.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:53
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Türkiye’ye ve memlekete heyecan getirecek bir Malatya planlaması yapacaklarını söyledi. 

Saadet Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Mustafa Beyhan’ın Pütürge’de seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Seçim bürosunun açılışına Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal ve Saadet Partisi Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay’ın yanı sıra partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“TEK DERDİMİZ HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRMEK”

Seçim bürosu açılışında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 

Asiltürk, tecrübeli ve iyi bir kadroyla milletin karşısına çıktılarını ifade ederek, “Birileri bu seçimi, farklı noktalara çekiyor. Ama bizler bu seçimde, Pütürge’ye belediye başkanı seçeceksiniz. Bu seçimde, Malatya’ya büyükşehir belediye başkanını seçeceksiniz. Yaptıkları bir şey olmadığı için birilerinin eteğine tutunarak, oy isteyenlere aldanmayın” dedi.

Herkese eşit hizmet götürmek istediklerini belirten Asiltürk, “Aday belirlerken, “yandaşımız olsun, kardeşimiz olsun, bizden olsun” diye görüş belirtmiyoruz. Biz içinizden olan, doğru, dürüst, tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatmayacak adaylarla karşınıza çıkıyoruz. Bizim bir tek derdimiz var; bu 5 yıl içerisinde bütün kardeşlerimize, ister bize oy versin ister vermesin, siyasi görüşü ne olursa olsun, herkese eşit mesafede olmak ve eşit hizmet götürmektir” ifadelerini kullandı. 

“PÜTÜRGE’YE LAYIK OLDUĞU HİZMETLERİ GETİRECEĞİZ”

Saadet Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Mustafa Beyhan, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya ve Pütürge için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, vatandaşların doğru tercih yapmaları gerektiğini söyledi.

Göreve geldiği takdirde hiçbir ayrım yapmadan her yere hizmet edeceklerini ifade eden Beyhan, Pütürge’ye layık olduğu hizmetleri yapacağını kaydetti. 

Beyhan, Pütürge için vatandaşlarla el ele hep beraber çalışacaklarını belirterek, 30 Mart yerel seçimlerinde göreve talip olduklarını söyledi. 

“HİZMET ETMEK İNANÇ İŞİDİR”

Saadet Partisi Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, hizmet etmenin inanç işi olduğunu ifade etti. 

Göreve geldiklerinde Pütürge’ye hak ettiği hizmetleri getireceklerini kaydeden Canbay, hizmet etmek için göreve talip olduklarını söyledi. 

Canbay, Malatya’nın her yerine TOKİ tarafından konut yapıldığını anımsatarak, konut ihtiyacı olan Pütürge’ye TOKİ tarafından konut yapılmadığını belirtti. 

“ANKARA’DAN SELAM GETİREREK, BELEDİYECİLİK YAPILMAZ”

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatya’nın büyük bir belediye kentine dönüşeceğini kaydetti. 

Büyükşehir olan Malatya’yı yönetecek vizyona, tecrübeye ve birikime sahip olduklarını ifade eden Erkal, “Hizmet etmek, ortaya irade koymak işidir. Hizmet etmek, ortaya bir proje koyma işidir. Hizmet etmek, ortaya bir hedef koymak işidir. Hedefsiz bir gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez. Ankara’dan selam getirerek, belediyecilik yapılmaz. İradelerinizi birilerine teslim ederek, yönetici olamazsınız” şeklinde konuştu. 

“TÜRKİYE’YE HEYECAN GETİRECEK BİR MALATYA PLANLAMASI YAPACAĞIZ”

Erkal, hizmet edemeyenin yönetici olmaya hakkının olmadığını belirterek, “İrade çok önemlidir. O bir tane irade, bereketli ve hayırlıdır. Siz hedefinizi ve niyetinizi ortaya koyun, netice Allah’ındır. Ve netice inşallah hayırlı olacaktır” diye konuştu.

Malatya’nın iyi ve doğru yönetilmesi gerektiğine vurgu yapan Erkal, “Meydan okuyorum, çıkın projelerinizi anlatın.  Ankara’dan selamla bu işler olmaz. Birilerinin eteğinde bu işler yapılmaz. Yandaş ve yalaka zihniyetle belediyecilik, yöneticilik olmaz. Hele Pütürge’ye hiç hizmet edemezsiniz. Büyükşehir olan Malatya’yı planlarken, Türkiye’ye heyecan getirecek bir Malatya planlaması yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından Saadet Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Mustafa Beyhan’ın Pütürge’deki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız