SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Basak Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:21
Ankara'da Basak Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da bulunan Hekimhan Basak Köyü Derneği, Basak Köylüleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Gecesi düzenlendi. Beyhan Karlı’nın sunumu ile geçtiğimiz hafta sonunda Vedat Dalokay Kokteyl Salonunda gerçekleştirilen geceye Ankara’da bulunan Malatyalı derneklerin başkan ve yöneticileri ile Basak köylüleri ve konuklar katıldı.

Mehmet Akkaya, Hasan Koluaçık, Hasan Yıldırım, Cuma Arayıcı’dan oluşan düzenleme komitesi ve yönetim kurlu sahneye alındı. Dernek Başkanı Mehmet Akkaya, “Derneğimizin kurulduğu tarihten buyana desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Hüseyin ve Kalender Koluaçık kardeşlere huzurunuzda derneğimiz adına teşekkür ederim” dedi. Derneğe hizmet eden yönetim kurulu ile diğerlerine onurlukları sunuldu. Akkaya, daha sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Birlikte var olmanın yolu, birlikte temsil edilmekten geçer… Derneğimizin dayanışma gecesine hoş geldiniz. Dernek başkanlarımız, milletvekili aday adayları, destek olan iş adamalarına teşekkür ederiz. Siz saygıdeğer köylülerimiz ve konuklarımıza gecemize katıldıkları için teşekkür ederim. İyi eğlenceler…”

Geceye Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Ekrem Dernek, Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Hacılar Dereköy Derneği Başkanı Hasan Alıcı, Arapkir Dernek Başkanı Cemal Subaşı, Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu, İğdir köyü Dernek Başkanı Ali Özdemir, Köylü Köyü Dernek Başkanı Nebi Şahin, Ankara Malatyalılar Derneği Kadın Kolu Başkanı Medine Ayaz, Çörmü köyü Derneği Başkanı Yusuf Mecit, Ankara Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı İnsaf Kılıç, Doğanşehirliler Derneği Başkanı Süleyman Bilgili, Başkınık köyü Derneği Başkanı Bayram Emici, CHP İkinci Bölge Aday Adayı Abidin Şahin, OZAN-DER Başkanı Kenan Şahbudak, Çağdaş Malatyalılar Derneği Başkanı Ümit Öztürk, Hekimhan Şairleri ve Hekimhan Şiirleri kitaplarını derleyen Güngör Bebek katıldılar.

Gecede Türk Halk Müziği sanatçısı Muharrem Temiz, Cuma Yıldırım, Ahmet Yıldırım, Abbas Koluaçık, Murat Kılıç, Beyhan Karlı, Kenan Şahbudak sahneye çıktılar ve halk türküleri çalıp söylediler.  Davul zurna eşliğinde oyunlar oynadılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız