SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Bir Araya Geldiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:51:42
Ankara'da Bir Araya Geldiler
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da, Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Polat beldesi doğumlular bir araya geldi. Ankara Polat Ovası Derneği üyeleri, Küçük Ev Restoran’da kahvaltıda bir araya gelerek doya doya hasret giderdi. Polat Ovası Derneği Başkanı Avukat Coşkun Türkmen’in ev sahipliğinde toplanan Polatlılar, Polat Muhtarı Hasan Demirci’nin gönderdiği Polat’a has olan kınalı ekmek ve kömbeyle kahvaltı yaptı.

Kahvaltıda konuşan Başkan Coşkun Türkmen, “Polat Derneği’nin iyi seviyelere gelmesi için siz saygıdeğer hemşerilerimizin birlik beraberlik içinde hareket ederek derneğimize sahip çıkmanız en büyük dileğimdir. Önümüzde önemli projelerimiz var. Bunların hayata geçirilmesinde siz saygıdeğer hemşerilerimizin katkısına ihtiyacımız vardır. Doğup büyüdüğümüz yöremizi unutmayarak her zaman bir şeyler yapma çabasındayız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Polat Ovası Derneği Kurucu Başkanı ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu’ ya katkılarından dolayı plaket takdim eden Polat Ovası Başkanı Coşkun Türkmen, “Kamil Bey, bu güne kadar derneğimizi en üst seviyelerde temsil etti ve derneğimizin bu günlere gelmesinde maddi manevi çok büyük katkıları olmuştur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız