SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Darende Buluşması

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da Darendeli bürokrat ve işadamlarının biraraya geldiği toplantıya AKP milletvekili Öznur Çalık da katıldı.

Çalık'ın sekreteryasından bu konuda yayınlanan bülten şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu tarafından Ankara’da düzenlenen toplantıda Darendeli bürokrat ve işadamlarıyla bir araya geldi. Çalık toplantıda, TOKİ tarafından Darende ilçesindeki dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik yapılacak 90 adet Sosyal Konutun müjdesini verdi.

E. Vali Galip Demirel, E. Milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Hulusi Efendi Vakfı Ankara Temsilciliğinden Yöneticiler ve aralarında çok sayıda bürokrat ile işadamlarının yer aldığı toplantıda, Darende’ye yapılacak yatırımlar ve yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Milletvekili Öznur Çalık, ticarette olduğu kadar bürokraside de başarı gösteren Darendelilerin doğdukları yere olan vefalarını bir kez daha hizmetle yerine getirdiklerini, doğdukları yeri unutmadıklarını söyledi. Çalık “İnsana yapılan yatırımın en önemli yatırım” olduğunu belirterek “Darendemize 200 öğrenci kapasiteli bir Kız Öğrenci Yurdu kazandıracağız. 158 milyon TL proje bedelli Malatya-Darende Karayolunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. TOKİ’nin ilçemizde yapmış olduğu konutların 1. Etabı sona erdi, 2. Etap’ta çalışmalar devam ediyor. Türkiye’de ilk kez TOKİ tarafından bir ilçede, Darende’de dar gelirli vatandaşlarımız için Sosyal Konutlar inşa edilecek. İlçemizde Darendeli işadamlarımız tarafından iki adet Meslek Yüksek Okulu inşa edilecek. Bunlardan bir tanesini Rönesans Şirketler Grubu, diğerini ise Adana’daki Darendeli hemşehrilerimiz finanse edecek. Malatyamıza ve Darendemize sağlık, ulaştırma, kültür ve turizm, TOKİ ve birçok alanda yatırımlar yapılıyor ancak bunların içerisinde eğitim alanındaki yatırımlar en değerli olanıdır. Darendemiz’de de Meslek Yüksek Okullarının açılacak olması ve İlçede böylesine önemli bir eğitim hamlesinin hayata geçirilmesi bizleri son derece mutlu ediyor. Maddi ve manevi destek sağlayan tüm Darendeli işadamlarımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Tarihi, kültürel ve sahip olduğu Manevi havasıyla Darende yatırımların tamamlanmasıyla çok daha gelişmiş bir İlçe olacaktır.” sözleriyle toplantıyı değerlendirdi.

Toplantıda Darendeli TRT sanatçısı Suat Yıldırım da mini bir Türk Sanat Müziği konseri verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız