SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Demir'le Devam

A- A+ PAYLAŞ
Ankara Malatyalılar Derneği’nin olağan genel kurulu, dernek binasında yapıldı. Başkanlığa yeniden Yakup Demir getirilirken, dernek kurulları da oluşturuldu.
 
Dernekten, genel kurula ilişkin olarak şu bilgi verildi:
 
“20.11.2011 Pazar günü 3 yılda bir yapılan Olağan Genel Kurulumuz Dernek merkezimizde yapıldı. Toplantıda Dr. Ali Helvacı başkanlığında divan kurulunun oluşturulmasından sonra Başkan Yakup Demir Dernek olarak önceki dönemde yaptıkları onlarca etkili faaliyete ilaveten 2011 de yaptıkları faaliyetleri de şöyle sıraladı.
 
- Danışma ve Başkanlar kurulunun oluşturulması kararının alınması,
- Önceki yıl yapılan Malatya Günleri’nin sonucunda tanışma toplantılarına devam edilmesi,
- Üyelik aidatları ödemesinde Mobil aidat sistemine geçilmesi,
- Eski Cumhurbaşkanlarımızdan İsmet İnönü ve Turgut Özal için fotoğraf  sergileriyle birlikte anma günlerinin yapılması,
- İstanbul’da yapılan Malatya Günlerinin ziyaret edilmesi,
- Vekillerimizin ziyaret edilmesi ve vekillerimiz ile birlikte Malatya’nın Büyükşehir statüsüne geçirilmesi çalışmaları konusunun tartışıldığı yemekli toplantı düzenlenmesi,
- Yıl boyunca duyuru, tebrik, haber, vefat v.b. konuların www.malatyalilar.com.tr sitesinde yayımlanması ve önemli haber,tebrik ve vefat haberilerinin 2800 hemşerimize cep telefonlarına mesaj olarak gönderilmesi,
- Malatyalı Dernekler arası işbirliği protokolü çerçevesinde ilçe ve köy derneklerimizin faaliyetlerine katılım ve katkı sağlanması.
         
Başkan Yakup Demir’in Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu açıklamasından sonra Denetim Kurulu üyesi muhasebeci Halil Cansız Denetim raporunu okudu.
         
Daha sonra Divan Başkanı Dr. Ali Helvacı üyelere de dağıtılan gelir-gider hesap özeti ve işletme hesabı rakamlarını üyelere okudu.
         
Faaliyet ve Denetim Raporları ile ilgili söz alan üyeler görüş ve önerilerini dile getirdiler.Çok faydalı fikirler sunuldu.
         
Sonrasında Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası ve kabulü ile 2012 bütçesi oylamaya sunuldu, oybirliği ile kabul edildi.
         
Yapılan oylama ile Yakup Demir Başkanlığındaki aşağıdaki listede yer alan Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri seçildi.
 
YÖNETİM KURULU ASIL
Yakup DEMİR
Atilla ÖZDEMİR
Hasan ALICI
Battal YILDIZ
Abdurrahman YILDIZ
Hasan Gazi ÖZER
Murat ASLAN
İnsaf KILIÇ
Yusuf DOĞRU
Ali ÖZDEMİR
İlyas BABACAN
 
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Bahadır ŞAHİN
Sinan DEMİR
Erol ATILGAN
Hüseyin TANIN
İzzet BULGURCU
Murat ZENGİN
Mehmet Ali BAL
Hüseyin KILINÇ
Neriman TOPER
Ulvi TOPGÜL
Haydar BAL
 
DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER
Müslüm GÜLBAŞ
Halil CANSIZ
Meral DEMİRHAN
 
DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER
Mehmet ÇAMUR
Onur TEKTAŞ
Şaban ÖZMARASALI"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız