SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da İncelenecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:57:59
Ankara'da İncelenecek
A- A+ PAYLAŞ

Genel Kurmay Başkanlığında görevli özel ekipler, Kayseri-Malatya karayolunda durdurulan araçta bulunan metal parça ve sıvıyı inceleme çalışmalarını tamamladı. Araçta ele geçirilen parça Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) yetkilileri tarafından Ankara’da bulunan Hıfzıssıhha’ya götürmek üzere yola çıktı.

Kayseri-Malatya karayolunun 25. kilometresinde durdurulan 33 V 8118 plakalı hafif ticari bir araçta füze başlığına benzer bir cisim ve sıvı bulunmuştu. Olay üzerine Türkiye Atom enerjisi Kurumu ve Genel Kurmay Başkanlığında görevli özel ekipler tarafından incelemeye alındı. Yapılan incelemeler neticesinde ele geçirilen metal cisim Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Uzmanı Halil Demir tarafından Ankara’da bulunan Hıfzıssıhha’ya götürülmek üzere yola çıktı.

Metal cismi teslim alan Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Uzmanı Halil Demir, “Bu cisim Ankara’da bulunan Hıfzıssıhha’ya götürülecek. Kimyasal ve biyolojik inceleme yapılacak. Karayolu ile gideceğiz." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız