SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Kaynaşma ve Ödül Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da Malatya Dernekler Birliği ve Kuluncaklılar Derneği’nin ortaklaşa organize ettikleri kaynaşma gecesinde, Malatya ile ilgili faaliyetlerinin yanı sıra mesleki başarıları nedeniyle başarı ödülleri de dağıtıldı. Malatyahaber.com’un kurucu ve editörlerinden, 24 Haber Kanalı’nın gece kuşağı Moderatörü Fuat Kozluklu da ödül aldı.

Ankara Sürmeli Oteli’nde yapılan kaynaşma gecesinde; Malatya eski Valilerinden Anayasa Mahkemesi Yedek Üyesi Mustafa Yıldırım’a Kuluncak Kaymakamı Hüseyin Sayın tarafından,

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı 1. sınıf emniyet müdürü Ali Kolat’a dernek başkanı Ali Albayrak tarafından,

Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Bayram Akbaş'a dernek yöneticisi Ali Uluk tarafından,

Çevre ve Orman Bakanlığı Milli Parklar Genel Müdürü Prof.Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç’a yönetim kurulu üyesi Mehmet Demirci tarafından “Yılın Bürokratı” ödülleri verildi.

24 Haber Kanalı’nda hafta için 23.00-01.00 saatleri arasında gece kuşağı Moderatör Haber programını hazırlayan ve sunan Fuat Kozluklu’ya organizasyon komitesi sorumlusu ve dernek yöneticisi Battal Yıldız tarafından,

Darende’nin Sesi Gazetesi kurucusu Cengiz Özer’e yönetim kurulu üyesi Aydoğan Kalkan tarafından “Basın Ödülü” verildi.

Gecede ayrıca; Emekli Öğretmen Haydar Tabel’e Eğitim Ödülü’nü Kuluncak Belediye Başkanı Muharrem Yıldız verirken, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Poyrazoğlu’na da Onur ödülü verilmesinin kararlaştırıldığı, ancak Poyrazoğlu’nun yurt dışında bulunması nedeniyle ödülünün daha sonra sunulacağı belirtildi.

Ödülünü alırken konuşan Kozluklu, Malatya’nın sesini dünyaya duyuran malatyahaber.com’un da kurucusu ve editörü olduğunu belirtirken, sözalan konuşmacılar malatyahaber.com’la fiilen uzak oldukları Malatya’yı her zaman hissettiklerini, Malatya’ya ilişkin her şeyden haberdar olduklarını bildirdiler.

Eski milletvekilleri Talat Zengin ve Muharrem Kılıç, Malatyalı bürokratlar, iş adamları, öğrencilerin yanı sıra Darende, Arguvan, Hekimhan, Doğanşehir, Kuluncak dernekleri ile Üniversiteli ve ODTLÜ Malatyalılar Derneği yönetici ve üyelerinin de aralarında bulunduğu 250 civarında davetlinin katıldığı gecede yerel sanatçılar Kenan Şahbudak, Ferhat Tunca, Yıldız Şan, Hurşit Dündar ve Mustafa Özcan konser verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız