SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Kınıkoğlu Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Hemşehrimiz Sadık Kınıkoğlu’nun (yandaki fotoğrafta resim yaparken), Bursa doğumlu olan Ressam Zehra Başeğmez ile birlikte Ankara’da ortaklaşa açtığı resim sergisi, 12 Aralık gününe kadar açık kalacak.

Halen Doğan Haber Ajansı Adana Bölge Müdürü olan gazeteci hemşehrimiz Orhan Apaydın’ın, 1970’li yılların ilk yarısında, şimdi artık eski halinden "hiçbir şey" kalmamış olan Halfettin Sokağı’ndan çektiği fotoğrafı da yağlıboya olarak resmeden (yandaki tablo) Kınıkoğlu ile Başeğmez’in ortaklaşa bir hafta önce açtıkları serginin 12 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacağı bildirildi.

Serginin, Ankara-Kızılay’daki GMK Bulvarı 4 numarada bulunan Milli Piyango Talih Kuşu Sanat Galerisi’nde olduğu belirtildi.

SADIK KINIKOĞLU
1941 yılında Malatya’da doğdu. Ortaokul yıllarında ilk yağlıboya resim denemelerine başladı. 1964 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Ara verdiği resim çalışmalarına 1971- 1972 yıllarında pastel boya ile devam etti. 30 yıl aradan sonra 2004 yılı başlarında Değerli Ressam Firdevsi Feyzullah’ın atölyesine devam etmeye başladı. Gerçekçi bir üslupla yaptığı resimlerinde Türk kültür değerlerinin yağlıboya tablolarıyla gelecek kuşaklara aktarılmasını amaç edindi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız