SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Malatya Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:31
Ankara'da Malatya Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Çağdaş Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği dayanışma gecesini Yenimahalle Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirdi. 

Gülşen Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı gecede Ankara Malatyalılar Derneği Başkan Battal yıldız ile Adalet esi bakanı M. Seyfi Oktay birer konuşma yaptılar.  Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları'nın iletileri okundu. Geceye Malatyalı derneklerin başkanları, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Eski Milletvekili Muharrem Kılıç, bazı milletvekili aday adayları ve konuklar da katıldılar.

M. Seyfi Oktay konuşmasında “CHP Gençlik kollarında birlikte çalıştık. Uğur Mumcu, siyaset arkadaşları Aydın Güven Gürkan, İsmail Cem ve diğer aramızdan ayrılan değerlerimizin ocak ayında aramızdan ayrılmaları nedeniyle bu aya küskünüm" dedi.  

Malatya’nın iki cumhurbaşkanı çıkardığını, İsmet İnönü’nün Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran iki kişiden biri olduğunu ve çok partili yaşama geçişin önemi üzerinde durdu. Kayısının ülkemiz ve dünya piyasasında önemli yeri olduğunu ve değerini anlattı.

Gece sanatçıların konseri ile sürdü. Hekimhan Ballıkaya köyünden amca çocukları Eray ve Görkem Erol, Grup Medet ve Sadık Erkmen, Ali Ekber Ergun’un bağlaması eşliğinde Tuncelili sanatçı Gülseren Kılıç programlarını gerçekleştirdiler. 

Yapılan çekilişte bir televizyon ile Hüseyin Şahin ve Süleyman Özerol’un birlikte hazırladıkları Arguvan Türküleri kitabından iki adet şanslılarına çıktı.

Sunuculuğu gerçekleştiren Gülşen Öztürk’ün türkü ve deyişler okumasının ardından program sona erdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız