SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Malatya Zirvesi

A- A+ PAYLAŞ

İş, siyaset, bürokrasi ve basın dünyasında önde gelen isimler arasında yer alan yaklaşık 100 Malatyalı, 16 Mayıs Cumartesi günü Ankara’da bir araya gelecek.

Malatya Gelişim Platformu sözcüsü Necdet Bolcal, RV Restoran’da düzenlenecek toplantının amacının, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Başkanlığı’ndaki görev değişikliği olduğunu söyledi. İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak’ın vakıf başkanlığına seçilmesi, eski başkan Şaban Taçyıldız’ın ayrılması nedeniyle ‘teşekkür’ ve ‘hayırlı olsun’ plaketleri sunulacağını söyleyen Bolcal, Malatya Vali ve Belediye Başkanı’nın, İstanbul’dan vakıf yöneticilerinin ve bazı illerden Malatya dernekleri yöneticileri ve çok sayıda iş adamının, Ankara’daki Malatyalılar ile bir araya geleceğini belirtti.

Malatya Gelişim Platformu, yurdun çeşitli illerindeki kanaat önderleri, yüksek bürokrat ve yargı adamları, iş adamları ve siyasetçilerden oluşuyor.

Periyodik toplantılarında, Malatya’nın gelişimini sağlayıcı açılımlar ve projeler üretiliyor.

FOTOĞRAF: Vakfın yeni başkanı Prof.Dr. Parlak (soldaki) ile eski başkanı Taçyıldız görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız