SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da ''Malatyalılar Gecesi''..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamı Erman Ilıcak Ankara’da açtığı Optimum Outlet Center’ da Malatyalılar gecesi düzenledi. Geceye çok sayıda Malatyalı ve Ankara’ da yaşayan her kesimden insan katıldı.

Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt , Malatyalılar Derneği Başkanı Faruk Yeşilyurt, Malatyalı bazı işadamları da gecede hazır bulundu.

Söz konusu mekanda her ayın 2. Çarşambası'nda düzenlenen “Hemşeriler Gecesi”nin dördüncü ayağı olan Malatyalılar Gecesi coşkulu bir izleyici kitlesi eşliğinde gerçekleştirildi.

Ilıcak'a ait mekanın düzenlemekte olduğu ve artık gelenekselleşen Hemşeriler Gecesi giderek artan seyirci katılımlarıyla gerçekleştirmeye devam ediyor. Ayda bir kere Çarşamba günleri düzenlenen ve bu ay dördüncüsü “ Malatyalılar Gecesi ” ile devam eden etkinlikler, alışveriş merkezi ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Malatya ile ilgili olarak hazırlanmış olan sinevizyon gösteriyle başlayan, yöresel Türkülerle , saz ekibiyle ve davul şov ile devam eden gece, sürpriz gösterilerle son buldu. Malatyalı ses sanatçıları türküleriyle geceye renk kattı. Malatya’ nın sembolü olan kuru kayısılardan yapılan en uzun kule yarışmasında kazanan kişiye; Malatya Gıda’ nın hazırlanmış olduğu kayısı mamulleri sepeti hediye edildi.

Renkli şovlarla gecenin en çarpıcı anlarından birisi de 40 metrelik kayısılı pasta idi. Türkiye’ nin en uzun kayısılı pastasının kesildiği gecede satışa sunulan pasta dilimlerinden elde edilen gelir “Yaşasın Okulumuz Kampanyası” na bağışlandı.

Malatyalılar Gecesi için özel olarak dekore edilen iç mekanda; Malatya yöresi resimlerine ve Malatya ürünlerinin satıldığı bir alana ve leziz kayısı dönerine yer verildi.

HABER-FOTO: Gazete Metropol/ ANKARA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız