SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Malatyalılar Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:43:17
Ankara'da Malatyalılar Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı Maltepe'deki dernek binasında gerçekleştirildi. Başkanlığa Yakup Demir yeniden seçildi.

Ali Helvacı'nın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda yönetim için tek listenin aday olduğu bildirildi. Kongrede konuşan Demir, "Ankara Malatyalılar Derneği Olağan Genel Kurulunun tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Katılımcı ve demokratik bir anlayışla seçimimizi gerçekleştirdik. Delegelerimizin şahsıma ve ekibime teveccüh göstermeleriyle 4. defa seçildik. Yeni dönemde hiçbir ayrım yapmaksızın tüm hemşerilerimizle kolkola hizmet etmek istiyoruz. Prestijini her geçen gün biraz daha arttıran derneğimizin, hemşerilerimizin destekleriyle Ankara'da örnek bir dernek olacağını düşünüyorum." dedi. Konuşmasına devam eden Yakup Demir, yedek-asil ayrımı yapmaksızın seçilen tüm üyelerle her ayın ilk çarşamba günü yapılacakları toplantıda buluşacaklarını ve görev dağılımının bu ilk toplantıda gerçekleşeceğini açıkladı.

Ankara Malatyalılar Derneği'nin kurulları şu isimlerden oluştu:

 YÖNETİM KURULU

 Yakup Demir

 Asım Aydoğdu

 Atilla Özdemir

 Bahadır Şahin

 Battal Yıldız

 Medine Ayaz

 Murat Aslan

 Özcan Karakuş Erdoğan

 Sinan Demir

 Süleyman Bilgili

 Ziyaddin Öztürk

 YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

 Baki Eliaçık

 Egemen Çiçek

 Fuat Kutsal

 Günay Yılmaz

 Halil Cansız

 Haydar Bal                                                                                                                                      

 Kemal Katar

 Mehmet Atilla Tüfekçi

 Murat Zengin

 Özgür Can Çelik 

 Zeynep Alpaslan

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

 Ali Özdemir

 Demet Özer Bakırcı

 Zeki Tüz

 DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

 Mehmet Akkaya

 Müslüm Gülbaş

 Türker Karabay

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız