SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Malatyalıların Konuğu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:53
Ankara'da Malatyalıların Konuğu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Ankara Malatyalılar Derneği'ni ziyaret etti. 

Vali Şahin, Ankara Malatyalılar Derneği'nin yeni oluşturulan yönetimiyle tanışmak amacıyla, nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek yönetimiyle, Malatya ile bağlantılı diğer dernek başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Şahin, "Yeni yönetimle tanışmak ve tebrik etmek amacıyla derneğimizi ziyarete geldim. Ancak gördüm ki, hemşehrilerimiz bir araya gelmiş, son derece mutlu oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyorum. Malatya için hep beraber çalışmak zorundayız" dedi.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Yakup Demir ise, "Yeni ve dinamik bir kadroyla Ankara'da Malatyalı hemşehrilerimizi temsile devam ediyoruz. İlimiz yöneticileriyle her daim diyaloglarımız sıcak olmuştur. Malatyamız için her türlü görevde yan yana omuz omuzayız. Her şey Malatyamız ve Malatyalılığımız içindir" şeklinde konuştu.

Dernek yönetimi tarafından Vali Şahin'e teşekkür plaketi sunulurken, ziyaret sonrasında Vali Şahin dernek yöneticileriyle birlikte,  Malatya milletvekilleri; Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Veli Ağbaba ile İstanbul'un Malatyalı milletvekilleri İhsan Barutçu ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu ile birlikte bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız