SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da Sahneye Çıktılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:37:03
Ankara'da Sahneye Çıktılar
A- A+ PAYLAŞ

AKP Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Ankara Arena'da gerçekleştirildi. AKP Malatya Milletvekili Adaylarını, partili Belediye Başkanları ve  il yönetimi yalnız bırakmadı.

Başbakan Davutoğlu’nun katıldığı tanıtım toplantısında AKP Malatya Milletvekili Adayları Öznur Çalık, Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın beraberlerinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte sahneye çıktılar. Malatya milletvekili adayları Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte salonda bulunanları selamladılar.

Tanıtım toplantısına katılımcılara kuru kayısı ikramı da yapıldı.

Aday tanıtımının ardından AKP Malatya Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanları AKP Genel Merkezi’ne geçerek burada bir istişare toplantısı yaptılar.

Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, tanıtım toplantısı sonrasında yayımladığı mesajında, “Büyük Türkiye idealine sahip çıkan siz değerli hemşehrilerimizle beraber, neferi olmaktan onur duyduğum Partimle Yeni Türkiye’nin inşasında yer almak benim için büyük bir onur olmuştur. Girdiği her seçimde ayrı bir destan yazan Malatya’nın bu kutlu yürüyüşü yeni bir zaferle taçlandıracağına inancım tamdır. Dualarını ve desteklerini bizden esirgemeyen tüm hemşerilerime, teşkilat mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum”  ifadelerini kaydetti.

Bu arada, AKP Malatya Milletvekili Adayları için 17  Nisan Cuma günü saat 15.00’de Malatya-Kayseri Karayolu Tavşantepe mevkiinde bir karşılama töreni düzenlenecek. Karşılama sonrasında saat 16.30’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız