SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'daki Arguvanlılardan..

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:17
Ankara'daki Arguvanlılardan..
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Kerimker mevkiinde hatıra ormanı kuruldu. Arguvan Belediyesi tarafından tahsis edilen ve belediye tarafından düzenleme çalışması yapılan alana çam ağacı dikildi. 

Ankara’dan Arguvan’a gelen Arguvanlılar ve Dernek Başkanı Asım Aydoğdu’ya Bozan Mahallesi Muhtarı Hatun Yılmaz ile mahalle halkı ev sahipliği yaptı. Şah Sultan Türbesi ziyaretinde Bozan Mahallesi Muhtarı Hatun Yılmaz, Ankara Arguvan Dernek Başkanı Asım Aydoğdu ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kıızldaş birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Ankara Arguvanlılar Derneği tarafından Bozan Mahallesi Muhtarı Hatun Yılmaz’a plaket ve hediye verildi. Ankara’dan gelen heyette bulunan sanatçı Erhan Yılmaz da kısa bir dinleti sundu. Bozan’da Şah Sultan Türbesi ziyaretine Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan ilçe Başkanı İbrahim Çopur, Belediye Başkan Yardımcısı Kanber Yıldırım, Malatya Bozan Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Öztürk, Eymir Muhtarı Hasan Hüseyin Adıgüzel, Akören Muhtarı Ekrem Aslan da katıldı. Daha sonra katılımcılara Bozan Mahalle Muhtarı tarafından kahvaltı verildi. Törene Ankara’dan gelen misafirlerin yanı sıra Arguvan’dan birçok vatandaş katıldı. 

Törende bir konuşma yapan Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu, “Böylesi bir proje ile bize destek veren Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş’a öncelikle teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise, “Ankara’daki hemşerilerimizi burada görmek, burada böylesi güzel bir iş içinde olmak bizleri gururlandırıyor. Onurlandırıyor. Biz Arguvan’a gelirken büyük umutlarla büyük özlemle geldik. Hemşerilerimizin bize destekleri ile görüyoruz ki bir yılımız dolmadan iyi şeyler yapacağız. Hemşerilerimizin desteklerini yanımızda hissetmemiz bize daha da çok azim veriyor. Biz yerel yönetim olarak, Arguvan Belediyesi olarak Belediye Meclis üyelerimiz de bu konuda duyarlı ve hassas davrandıklarını görüyoruz. Sizlerin huzurunda onlara da teşekkür ediyoruz. Bizler de şunun bilinmesini istiyoruz. Arguvan Belediyesi olarak burada verilen bu emeğe sahip çıkacağız. Burada ki ağaçlarımızın yeşermesi için sulanmasından bakımına kadar ne gerekiyorsa her türlü desteği vereceğimizi de Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanımız ile görüştüğümüzde üstlendiğimizi belirttik. Sadece burada değil Arguvan’ın her neresinde olursa olsun dikilecek her ağacın mutlaka takipçisi olacağız. Mutalaka o ağacın bakıcısı olacağız. Ben hepinize geldiğiniz için katıldığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından katkılarından dolayı Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a ve Orman İşletmeleri Müdürü Ramazan Karaca’ya ve Engin Aydoğdu'ya Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu tarafından plaket verildi. Plaket töreninde sonra hatıra ormanında ağaç dikimi gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız