SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ankara'daki Kavgaya Bakmayın'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:02:57
'Ankara'daki Kavgaya Bakmayın'
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin gündeminin çok yoğun olduğunu söyledi. 

İl Başkanı Kiraz, partililerle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Ankara'daki siyasi partiler arasındaki kavgaya dövüşe bakmayın. Malatya, Türkiye siyasetine örnek bir yapı oluşturuyor. Gerek iktidar, gerek ana muhalefet, gerekse de diğer muhalefet partilerinin yerel yöneticileri gerçekten Türkiye'ye örnek teşkil etmektedir. Bu oluşumun sağlanmasına en büyük katkılardan birisini de CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz sunmaktadır" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, Gazeteciler Cemiyeti'nin Malatya için öneminin büyük olduğunu ifade etti.

Kiraz, 25. yılını kutlayan Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin daha uzun yıllar Malatya'da önemli işler yapacağına inandıklarını kaydederek, "Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ın bu kurumun başında, hem tarafsızlığıyla hem Malatya siyasetine bakışıyla hem de halkı bilinçlendirme noktasındaki tavırlarıyla örnektir" diye konuştu.

Kiraz, 2014 yılını yoğun bir gündemle geride bırakmaya hazırlandıklarını belirterek, "Hem Türkiye'nin hem de Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizlerin gündemi çok yoğun. Partimizin yapacağı çalışmaları, bizzat ziyaretlerde bulunarak, paylaşmak istedik" dedi.

Malatya'da 2015 genel seçimine hazırlık çalışmalarının başladığını dile getiren Kiraz, "Partimiz tarafından görevlendirilen Tekirdağ Milletvekilimiz Candan Yüceer, yarın Malatya'da olacak. Milletvekilimiz, parti örgütümüz ile bir araya gelecek. 2015 genel seçimlerine yönelik yapacağımız çalışmaları birlikte planlayacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız