SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'daki Pütürgeliler Buluştu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:28
Ankara'daki Pütürgeliler Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da yaşayan Pütürgeliler düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin organize ettiği kahvaltıya çok sayıda Ankara'da yaşayan Pütürgeli akademisyen, hakim, bürokrat, öğretmen, iş adamı ile birlikte (MASTÖB) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Ankara şube yönetim kurulu başkan ve üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Pütürgeliler Derneği Başkanı Aydın Engin katılımcılara teşekkür ederek, ilerleyen dönemlerde sık sık bir araya gelmeye çalışacaklarını ifade etti. Başkan Engin “MASTÖB Türkiye’nin önemli saygın sivil toplum kuruluşlarından biridir ve Pütürgeliler Derneği olarak bizde bu kuruluşla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim”dedi. 

Düzenlenen kahvaltıya, Ankara Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Bereketoğlu, MASTÖB Başkanı Kamil Göksu, Arapgirliler Dernek Başkanı Cemal Subaşı, Arapgir Eski Belediye Başkanı Mustafa Namık Güzeler, MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı, Polat ve Dernek Başkanı Av. Coşkun Türkmen de katıldı,

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız