SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ankara'dan Heyet Gelecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri’nin nereye yapılacağına ilişkin Ankara’dan heyetin Malatya’ya geleceği bildirildi.

30 Mart 2014 yerel seçimi ile birlikte büyük şehir olan Malatya merkezde iki merkez ilçe belediyelik oluşturulmasından sonra, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri için yeni hizmet binası yapılması gündeme geldi.

Yeşilyurt Belediyesi geçici olarak Yakınca Belediyesi binasında hizmet verirken, Battalgazi Belediyesi ise mevcut binasında hizmetlerini sürdürüyor. Battalgazi Belediyesi ayrıca, Valilik binası arkasındaki İl Özel İdaresi binasında da tadilat yaptırarak, burada da hizmet vermeyi planlıyor.

İki merkez ilçe belediyesinin bina sorunun çözmek için Ankara’dan bir heyetin Malatya’ya geleceği bildirildi.

Merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, konuyla ilgili olarak verdiği bilgide, “Öncelikle belediye hizmet binası konusunu çözmek için çalışma yapıyoruz. Tek mekanda hizmetlerin toplanması için fiziki yapı kurmayı planlıyoruz. Ankara’da ilgili bakanlıklarla görüşmemiz sonucunda, Perşembe günü müsteşar başkanlığında genel müdürlerden de oluşan bir heyet ilimize gelecek” ifadelerini kullandı.

Gürkan, “ Bize teveccüh gösterip tekrar bu göreve layık gören vatandaşlarımız için proje kitapçığımızda belirtilen projeleri gerçekleştirmek için çaba göstereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız