SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankaraspor'a Gitti

A- A+ PAYLAŞ

ANKARA- Malatyaspor'un eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı süper lig ekibi Ankaraspor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da forma giyen sol bek Ramazan Kahya'yı renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, savunmasını Malatyaspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Ramazan Kahya ile takviye etti. Malatyaspor ile anlaşmaya varan Ankaraspor, sol bek olarak görev yapan Ramazan Kahya ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirten Ramazan

Kahya, "Gelebileceğim en iyi takıma geldim. Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'de hedefleri olan bir takım. Bunu aldığı puanlar ve puan tablosundaki yeri çok açıkça gösteriyor. Ben elimden gelenin en iyisini yapıp bu camiada kalıcı olmak istiyorum. Bana verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğim. İnşallah bana güvenen insanları mahcup etmemek için elimden geleni yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

Ramazan Kahya, daha önce Altay ve Sakaryaspor formalarını giymişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız