SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Anlamada Güçlük Çekiyorlar'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıda, yeni anayasa üzerinde duruldu.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında divan başkanlığını il başkan yardımcısı Bülent Tüfekçi yaptı. Toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, il başkanı Mustafa Şahin, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, gençlik kolları başkanı Mehmet Turgut Acar, kadın kolları başkanı Emine Akkurt, ilçe başkanları, bazı belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

İl Danışma Meclisi toplantısında ilk olarak konuşan İl başkanı Mustafa Şahin, önce geçtiğimiz cumartesi günü partide yapılan Nöbetçi Vekil Halk Günü uygulamasında, bazı TEKEL çalışanlarının eylemlerine değinerek, "Onlar 1968 kuşağı, devrimci geçinen ve partimizi provake etmeye çalışan bu küçük düşünen insanları kınıyoruz" dedi.

Mustafa Şahin, hazırlık çalışmaları süren yeni anayasa konusuna da değinerek, "Sivil anayasa, kişinin kendisini ifade etme ve insan haklarına saygı konusunda önemlidir" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya milletvekili Mehmet Şahin de konuşmasında yeni anayasa üzerinde durdu. "Yeni anayasa ile devlet ve millet kaynaşması daha sağlam hale getiriliyor" diyen milletvekili Şahin, "Sayın başbakanımızın 'Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız' sözüne katılıyoruz. Çünkü, demode olan ve halkın ihtiyaçlarına cevap vermeyen 1982 anayasası değiştirilmelidir. Hükümetimizin bu konuda attığı adıma destek verilmelidir" şeklinde konuştu.

Şahin, "Seçkinler, kendilerini imtiyazlı görenler, hükümetimizin yaptığı devrim niteliğindeki gelişmeler karşısında şaşkına döndüler. Bunlar nereden geldi? Bunlar nerden çıktı diyorlar. Bunlar AK Parti'nin milletin bünyesinden çıktığını anlamıyorlar. Bunlar bizi anlamada güçlük çekiyorlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız