SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anlamayanlar Başta Duruyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:36
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Türk Ocakları Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, 30 Mart yerel seçiminin, Türkiye’nin kader seçimi olduğunu kaydetti. 

Günata, yerel seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, “Kendini bu vatanın evladı sayan, bu milletin şerefli bir mensubu sayan, ay yıldızlı bayrağımızı şerefle göğsünde dalgalandırmak isteyen herkesin dikkat etmeleri gerektiğine inanıyoruz” dedi. 

“KANAAT ÖNDERLERİYLE BİR ARAYA GELDİK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, “Ateşin ısındığı, ışığın büyüdüğü Türk Ocakları’nı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Malatya’nın kanaat önderlerinin bir araya geldiği, Malatya’ya kültür, eğitim ve başka dinamiklerle çok büyük hizmetler veren bir çatıdayız. Burayı çok önemsiyoruz. Çünkü burada kanaat önderleri ağabeylerimiz var. Birçok konuda Malatya’ya ev sahipliği yaptıklarını biliyorum. O anlamda bize ayırdıkları vakit için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“MALATYA’YI TAMİR EDELİM”

Kazancıoğlu, yaşanılabilir bir şehir oluşturacaklarını kaydederek, “Şehir öncelikle yaşanılabilir olmalıdır. Şehir ikamete ve istirahata uygun olmalıdır. Şehir, eğitime ve kültüre uygun olmalıdır. En sonunda da bütün bunları yapabilmek için araç olarak da ulaşım olmalıdır. Ama Malatya’da en sonda olması gereken hususiyet en öne çıkmış durumda. Bu o kadar rahatsız edici bir durum ki, Malatya’da ulaşım araç olmaktan çıkmış, amaç olmuş. Herkes ulaşımı öncelikli sorun olarak söylüyor. Hâlbuki şehrin daha öncelikli sorunları var. Tamirden anlamayanlar başta duruyor. Bize görev verin, Malatya’yı tamir edelim” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız