SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anlamlı Bir Galibiyet Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:38:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, lige iyi başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Gevrek, ligin ilk maçında Ofspor'u 2-1 yenen ve 3 puanı kendilerine hediye eden futbolculara teşekkür ederek, "Lige iyi başlamak önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz" dedi.

Şampiyonluğun birlik ve beraberlikle geleceğini ifade eden Gevrek, "Takımımızın lige 3 puanla başlaması bizleri oldukça sevindirdi. Biz başarı ve şampiyonluğun birlik ve beraberlik ile geleceğine inanıyoruz. Taraftarlarımızın stada girişte takımımızı karşılaması ve Ofspor maçında 90 dakika boyunca hiç susmadan futbolcularımızı desteklemesi, başarıya giden yolda bize önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu, takımımız üzerinde olumlu bir etki bıraktı. Futbolcularımız da Ofspor karşısında zaman zaman çok iyi mücadele ederek, maçı kazandı ve 3 puanı hem bize hem de taraftarlarımıza hediye ettiler. Bizim adımıza anlamlı bir galibiyet oldu" şeklinde konuştu.

Gevrek, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını belirterek, "Ofspor maçında takımımız iyi mücadele etti. Yeni bir ekip ve futbolcular ilk kez birbirleriyle oynuyorlar. Haftalar ilerledikçe sistem yerine oturacak ve futbolcularımız daha iyi mücadele edecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız