SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Anlamlı Bir Ödül'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Derneği (MAG-DER) tarafından düzenlenen törende "Murat Koçiğit Onur Ödülü"ne layık görülen, ancak törene katılamayan Nurettin Soykan'ın ödülü, adına törene katılan Cumali Ünaldı tarafından kendisine teslim edildi.

Malatya Gazeteciler Derneğince 16 Kasım'da İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür merkezinde düzenlenen törende seçilenlere verilen ''Malatya ve Medya Ödüllerinden; İş adamı Nurettin Soykan'a verilmesi planlanan ''Murat Koçyiğit onur ödülü'' Nurettin Soykan'ın Ankara'da bulunması nedeniyle kendisine teslim edilmek üzere, Ankara'dan bu törene gelen yazar Cumali Ünaldı'ya verilmişti.

Emaneti teslim alan Ünaldı, Ankara'da ödülü Nurettin Soykan'a teslim etti.

Ödülü alırken oldukça duygulanan Nurettin Soykan , ''Beni bu ödüle layık görenlere en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Ayrıca genç yaşta kaybettiğimiz Malatya'mızın değerli evladı Murat Koçyiğite de tekrar tanrıdan rahmet diliyorum. Bu anlamlı ödülü ofisimin en mutena köşesinde muhafaza edeceğim'' dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız