SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anlaşılan O ki Kandırmışlar!."

0
Güncellendi - 2016-10-14 03:42:22
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP'li Ağbaba, Malatya’nın yatırımlar konusunda üvey evlat muamelesi gördüğünü öne sürerek, “AKP en çok oy aldığı illerden biri olan Malatya’yı cezalandırmaya devam ediyor” dedi.

Devlet Su İşleri  (DSİ) 9. Bölge Müdür Vekilinin İl Koordinasyon Kurulunda yaptığı konuşmada 2 yıldır ödeneği ayrılıp müteahhide yer teslimi yapılan Ali Ağa Barajı’nın hayali bir proje olduğunu açıklamasının yankıları sürüyor. AKP’li siyasetçilerin Arguvan ziyaretlerinde müjde olarak sundukları baraj ile ilgili  Bölge Müdür vekilinin ‘gerçekleşmesi imkansız’ ifadelerini kullanmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba değerlendirdi.

HALKI KANDIRANLAR HESAP VERSİN

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “AKP’nin  yıllardır Malatya’yı ihmal ettiğini söylüyoruz. Bu durum, nihayet bir  bürokrat tarafından kabul edilip, gerçekler kamuoyuna açıklanmıştır” dedi. Ağbaba, daha 3 ay önce yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında o dönemin  DSİ Bölge Müdürü’nün Ali Ağa Barajı ile ilgili olarak projenin zemin etüt çalışmalarının tamamlandığını söylediğini, Ekim ayı toplantısına katılan  Bölge Müdür Vekilinin ise projenin gerçekleşmesinin imkansız olduğunu söylediğini belirterek “2014 Ekim ayından beri Arguvan halkının kandırılmasına göz yumanlar şimdi çıkıp hesap vermelidir” ifadelerini kullandı.

SİYASİ ŞOV MALZEMESİ YAPTILAR

Ağbaba, AKP’li siyasetçilerin Ali Ağa Barajı’yla ilgili “Arguvanlılar kurak arazilerden dolayı artık göç etmeyecek. Arguvanlılar, artık düğün türküleri söyleyecek” cümlelerini kullandığını belirterek, "Anlaşılan o ki Arguvan ve Malatyalıları  gözlerinin  içine baka baka  kandırmışlar. Boztepe Barajı’nı yapıp sulama kanalı yapmayı unutanlar şimdi de Ali Ağa Barajını siyasi şov malzemesi yapmışlardır. Malatya’nın yatırımlar konusunda üvey evlat muamelesi gördüğünü belirteren Ağbaba “AKP en çok oy aldığı illerden biri olan Malatya’yı cezalandırmaya devam ediyor” dedi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • fatih (7 yıl önce)
    Elazığdaki bölgelerin Malatyaya ne hayrı olmuş sayın vekil...
    0
    0
    Yanıtla
  • dobra.dobra (7 yıl önce)
    Akp nin sucu yok suclu olan siyasiler malatya nin birseye ihtiyaci yokdiyenlerde istemeyene kimse vermez bizim siyasiler bolbol toki istiyo oda ekonomiyi bitiriyo
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ (7 yıl önce)
    Veli ağabey nefesini enerjini boşa tüketme değmez !!! ...
    0
    0
    Yanıtla