SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anlaşma İmzalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:56:28
Anlaşma İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü, 25 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Görür ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri’nde genç oyuncu için imza töreni düzenlendi. İmza törenine Malatyaspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Şahin Özer, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile esnaf birliklerinin temsilcileri katıldı.
 
İmza töreninde konuşan Malatyaspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Şahin Özer, genç forvet oyuncusu Eren Görür ile 1 yıllık anlaşma imzaladıklarını ve ilk transferlerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özer, transfer çalışmaları kapsamında forvet oyuncusu Eren Görür’ü kadrolarına kattıklarını kaydederek, “25 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Görür’ü Konya Torku Şekerspor’dan transfer ettik. 2. Lig’de 130 maçta 53 gol kaydeden genç oyuncumuz, geçtiğimiz yıl her 2 maçta da takımımıza gol atma başarısını gösterdi. 2012-2013 sezonunda Malatyaspor Futbol Kulübü’nün teknik anlamda yapılanmasının ilk adımı olarak Eren Görür kardeşimizle 1 yıllığına anlaştık” dedi.
 
Özer, imza törenlerinde yeni bir uygulama başlattıklarını da ifade ederek, “İmza törenlerinde bizi mutlu ve daha çok motive edecek bir uygulama başlattık. İmza törenlerimizi şehrin ileri gelen isimleriyle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu anlamda Eren Görür kardeşimizin imza töreni için davetimizi kırmayarak tesislerimize gelen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonrada bu uygulamamıza devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ise, esnafın bereketi temsil ettiğini belirterek, ilk imza töreninin Malatyaspor Futbol Kulübü’ne bereket getirmesini diledi. Malatyaspor Futbol Kulübü’nü gelecek yıl Bank Asya 1. Lig’de görme istediklerini kaydeden Keskin, şunları söyledi: “Eren kardeşimizin Malatyaspor Futbol Kulübü’ne gelmesinden dolayı kendisini candan kutluyorum. İnşallah Malatyaspor Futbol kulübü formasıyla çok güzel goller atacak. Önümüzdeki yıl Malatyaspor Futbol Kulübü’nü gelecek yıl Bank Asya 1. Lig’de görmek istiyoruz. Çünkü Malatya şehrine bu yakışır. Malatya büyük bir kent ve büyük bir camia. İmza törenine de ayrıca bizleri davet ettikleri için Malatyaspor Futbol Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Önemli olan güven kazanmak. Malatyaspor Futbol Kulübü’nün başına gelen yönetime Malatya çok güvenmektedir. Esnaf ve sanatkar camiası da bereketlidir. İlk imza törenine de bizi davet ettiğiniz için esnaf ve sanatkarlar camiası asına teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkarlarımız zamanında Malatyaspor’a çok emek verdi. Bundan sonrada desteğimiz, emeğimiz, her şeyimiz Malatya’mız ve Malatyasporumuz için olacak. Biz genç kardeşlerimizi ve Malatyasporumuzu hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bundan sonrada yalnız bırakmayacağız. Herkese de takıma destek olması adına çağrıda bulunuyoruz. Bugün diğer illerimize baktığımızda spor çok öndedir. Futbol, tüm memleketi kapsayan, herkesi kucaklayan ve çok haz veren bir oyun. Ben Malatyaspor Futbol Kulübü’nün başarılı olacağına yürekten inanıyorum.”
 
Malatyaspor Futbol Kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzalayan genç forvet oyuncusu Eren Görür de, büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Öncelikle transferimde emeği geçen kulüp başkanımız Ertan Mumcu ve daha önceden birlikte çalıştığım Gürses Kılıç hocama çok teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldim. Daha öncede Malatyaspor’a karşı forma giydim. Şehirde ve takımda çok iyi bir hava var. Bu sene inşallah bu havayla birlikte, iyi bir birliktelik kurup Bank Asya 1. Lig’e çıkarız. Malatya şuanda başarıya aç. Geçmişinde büyük başarıları olan bir takım. Çevre illerin yakaladığı başarıyı da görünce takımımızın Bank Asya 1. Lig’e çıkmayı hak ettiğini düşünüyorum. Bende buraya başarılı olmak için geldim. İnşallah bu başarıyı da yönetim, teknik heyet, bize destek verenler ve futbolcu arkadaşlarımızla birlikte yakalarız” ifadelerini kullandı.
 
Yapılan konuşmaların ardından forvet oyuncusu Eren Görür, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız