SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Anlaşma Sağlandı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:48:18
'Anlaşma Sağlandı'
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor'da  bir süredir yaşanan sıkıntılı süreç son bulurken, kulüp baş antrenörü Kamil Özbey ve antrenör Muhammed Çatar ile anlaşma sağlandı. Takım, anlaşmanın sağlanmasının ardından ikinci haftada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına hız verdi. 

  Geçtiğimiz sezon 3. Lig'de büyük bir başarı yakalayarak, 2. Lige yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, ligin ilk müsabakasında Palandöken Belediyespor deplasmanına gitmedi. Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda oynanması gereken mücadeleye çıkmayan Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, 25-0, 25-0, 25-0'lık sonuçlarla hükmen 3-0 yenik sayıldı.

  Kulüp idarecileri yaşanan sıkıntıyı kısa sürede çözerek, kulüp baş antrenörü Kamil Özbey ve antrenör Muhammed Çatar ile anlaşma sağladı. İlk hafta müsabakaya çıkmayan Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, ikinci haftada sahada olacak. 

  Bu sezon 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya ekibi, 11 Ekim Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız