SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anlatırken Utanç Duyuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:57
A- A+ PAYLAŞ

MHP Milletvekili adaylarından Hakan Yılmaz Fuzuli Caddesi'nde, Arif Yıldız ile Güzün Koçak da Niyazi Mısri Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yaptılar.

Adayların çalışmasına ilişkin basın bülteni şöyle:

"MİNİBÜSÇÜLER ODASI ZİYARETİ..

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce’yi “Trafik Haftası” nedeniyle ziyaret etti. Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında minibüs ve şoför esnafının yüzünün güleceğini söyledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, hem 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında hem de “Trafik Haftası” nedeniyle Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce’yi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız’ın minibüsçüler odasını ziyaret etmesinden dolayı onur duyduğunu belirten Başkan İnce, kendi, yönetim kurulu ve tüm minibüs esnafı adına yürekten teşekkür etti. İnce, “Bugün bizleri ziyaret etmesi bizim için ayrı bir önemi vardır. Trafik Haftası dolayısıyla yanımızda olması bizleri ayrı onurlandırmıştır. MHP Malatya İl Başkanlığı döneminde de Malatyalı esnaf ve vatandaşlarıyla iç içe oldu. Herkese eşit mesafede durarak bizlere ağabeylik yaptı. Güler yüzüyle, memleketimizin tozunu toprağını yutması da bizler için ayrıca önemlidir. Esnafın ve vatandaşın iyi gününde kötü gününde her zaman yanında olmuştur. Arif Başkanın bu yönleriyle her zaman yanında olup destekleyeceğiz. Çıktığı bu kutsal yolda da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ise Başkan İnce’nin söylediği sözlere layık olmaya çalıştığını kaydetti. Yıldız, “Bundan önce söylediğiniz sözler için elimizden gelen çalışmayı yaptık. Bundan sonra da Allah kısmet ederse milletvekili olarak Malatyalılara layık olacağız. Bundan sonra tüm esnaf ve vatandaşlarımıza layık olmak için tüm gayretimizi sarf edeceğiz. İnşallah milletvekilliği süremiz bittiği zaman da sayın başkanın söylediği sözleri bizler için sarf edecektir. Bu özel bir çaba gerektirmiyor. Sadece halkın içinde olmak ve onların sıkıntılarını, güzel duygularını birlikte yaşamak ve sorunlara çözüm bulmak yeterli oluyor. Biz de bu yolda elimizden geldiği kadar böyle davrandık. Bundan sonra da Allah kısmet ederse böyle davranmaya devam edeceğiz” dedi. 

ESNAF ZİYARETİ..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ve Eczacı Güzün Koçak, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Niyazi Mısri’deki tüm esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Milliyetçi hareket iktidarında hem esnafların hem de vatandaşların rahat bir nefes alacağını belirten Yıldız, MHP iktidarında esnaf ve sanatkâr kesimi güçlendireceklerini ve faaliyetlerine hareket getireceklerini kaydetti. Yıldız, “Meslek standartları geliştirilecek, esnafa ihtisas kimliği kazandırılacak ve mensubiyet bilinci oluşturacağız.  Sadece esnaf ve sanatkara özgü destek programı uygulamaları hayata geçireceğiz. Esnaf ve sanatkarın uygun krediye ve dış pazara erişimi kolaylaştırılacağız.  Esnaf ve sanatkarın krediye erişimini engelleyen teminat sorunu tamamen ortadan kaldırılacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın ürettikleri malların dış pazarlarda tanıtılması ve fuarlara katılmaları için özel teşvik sistemlerini geliştireceğiz” şeklinde konuştu. 

Milliyetçi Hareket iktidarında Alışveriş merkezleri (AVM) Yasasını esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenleyeceklerini belirten Yıldız, çıraklık eğitimi ve mesleki eğitimi özendiren özel destekleri uygulayacaklarını vurguladı. Her kesimin rahatlıkla ulaşabileceği yerlerde “AHİKENT” merkezleri açacaklarını belirten Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında yapacakları diğer çalışmaları şöyle özetledi: “Bireylerin becerileri doğrultusunda iş edinmelerine ve kendi işlerini gerçekleştirmelerine imkân vererek destek sağlanacağız. Yeni işyeri açan esnafa beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı imkanı tanınacak. Esnafın, gelirinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulayacağız.”

Milliyetçi hareket iktidarında esnaf ve sanatkârların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı verileceğini söyleyen Yıldız, esnaf ve sanatkârların hastalık ve ayakta tedavi süresinde geçici iş göremezlik ödeneği alabilmeleri konusunda düzenleme yapılacağını kaydetti. Yıldız, “Esnaf ve sanatkarın emekli aylıklarından sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecek. Esnaf ve sanatkârı, borç ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarmak amacıyla finansal borçların yeniden yapılandırılması için ‘Borç Sarmalından Çıkış Projesi’ uygulamaya konulacak. Esnaf ve sanatkarın birikmiş borçlarında önemli ölçüde azalma sağlanacak, tekrar borç tuzağına düşmesinin önüne geçilecek” dedi. 

“VATANINI SEVEN MHP’YE OY VERMELİ”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Hakan Yılmaz,  Emeksiz Caddesi’nde  vatandaşlarla ve esnaflarla biraya geldi . Hükümeti halka şikayet eden Yılmaz, “Vatanını seven MHP’ye oy vermeli”dedi.

Beraberinde MHP’li Milletvekili Adayları Güzin Koçak , Hakan Kalkan  ve partlililerle birlikte Emeksiz caddesinde   esnafları ziyaret eden  Hakan Yılmaz, ülkenin içerisine düştüğü durumun  çok kötü olduğunu ve son dönemlerde yaşanan yolsuzluk, hırsızlık ve hukuksuzluk olaylarını halka anlatırken büyük üzüntü duyduklarını da belirtti. Yılmaz, halkın bu iktidara gereken dersi sandıkta vereceğine inandığını da sözlerine eklerken, “4 bakan ve çocuklarının durumunu kurtarmak için koca devleti itibarsızlaştırdılar. Bu seçim çalışmaları sırasında biz artık insanlara yolsuzlukları , ahlaksızları anlatırken utanç duyuyoruz. Elbetteki ülkesini seven insan bu yaşananlara üzülür. Biz buna dur demek için çalışıyoruz. Vatanını seven MHP’ye oy vermeli, MHP’yi sandıktan güçlü çıkarmalı. Biz hep diyoruz  Umudunuzu yitirmeyin MHP geliyor.”şeklinde konuştu.

MHP Milletvekili adayları Hakan Yılmaz, Güzin Koçak ve Hakan Kalkan’nın esnaf gezileri sırasında, esnafların yaşadıkları  sıkıntıları dile getirmelerinin yanı sıra Malatya milletvekilleri ile ilgili şikayetleride  dikkat çekiyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız