SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anlatma Fırsatı Bulduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:34:43
A- A+ PAYLAŞ

Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği yönetim kurulu üyeleri, Vali Vasip Şahin'i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Soğukpınar, "Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği olarak 2008 yılında kurulmuş olan derneğimizin faaliyetlerini Sayın Valimiz Vasip Şahin'e arz etmek ve vereceği talimatları almak üzere gelmiş bulunuyoruz. Valimize, kısa süre önce ilimizi ziyaret eden Tarım Bakanımız Mehdi Eker ve Avrupa Birliği Bakanımız Egemen Bağış'a dernek olarak sunmuş olduğumuz raporları arz ederek, konunun makam tarafından da bilinmesini istedik. Bu arada, derneğimizin bundan sonra yapmayı planladığı projelerden bahsetme fırsatı bulduk" ifadelerini kullandı.

"Rahmetli Cumhurbaşkanımızın büyük umutlarla kurmuş olduğu Kayısı Araştırma, Geliştirme ve Tanıtma Vakfı, daha önceki yıllarda aylık olağan yaptığı sektörel inceleme ve değerlendirme toplantılarını yapmamaktadır. Bu da özellikle kayısı ile ilgili birçok alanda olumsuzluklara sebep olmaktadır" diyen Soğukpınar, şunları söyledi: 

"Son birkaç yıldır ihmal edilen bu toplantıların tekrar başlatılıp başlatılamayacağı, 'Kayısının dünü bugünü' konulu hazırlayacağımız arşive Valilik olarak destek verip veremeyeceklerini, 15-19 Nisan 2013 tarihinde, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'na Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği olarak katkıda bulunacağımız, Londra'da iş adamları için düzenlenecek olan KOSGEB destekli iş görüşmeleri ve teknolojik gezi hakkında bilgi verdik. Valimizin daha önce Malatya’da çalışması ve son görev yaptığı yerlerdeki deneyimlerinden bizlere aktardığı kadarıyla, şehrimizin emin ellerde olduğunu görmek bizleri mutlu etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız