SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Anlayan Varsa Bana Anlatsın!.'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdullatif Şener, "Başbakan ve mecliste bulunan partilerin liderleri ne yapıyor? Kavramlar üzerinde kavga yapacaksın. İnsanları ayrıştıracaksın, sonra oyları bölüşeceksiniz politikası izliyorlar" dedi.

Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya illerinin katılımı ile partisinin 4.bölge toplantısının yapıldığı Malatya Reyyan Düğün Salonu'nda davul zurna ile karşılanan TP Genel Başkanı Şener'in programına, Demokrat Parti (DP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) yöneticileri de katıldı.

TP Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç, 4. bölge toplantısında ilk konuşmayı yaparak "Türkiye'nin birçok sorunları bulunmaktadır. Bize düşen bu sorunları kısa zamanda çözmektir. İnsan hak ve özgürlükleri batı standartlarına kavuşmuş değildir" dedi.

TP Genel Başkanı Abdullatif Şener de konuşmasında, başörtüsü sorununa da temas ederek "YÖK genelge gönderdi başörtülüleri sınıftan çıkarmayın diye. Hocalığım zamanında zaten ben de çıkarmıyordum. Ama şimdi ne oldu, birçok üniversitelere başörtülü kızları kampuse koymuyorlar. Meclis'te grubu bulunan 4 parti bu başörtüsü yasağı kalkmalıdır diyor. Ama ne hikmetse kalkmıyor. Siz bunu anlayabiliyor musunuz? Bütün partiler bu yasak kalksın derken, bu yasak niye kalkmıyor, anlayan varsa bana anlatsın. Ben bir türlü anlayamadım. Bunu bir yabancıya Alman ya da Fransız'a da anlatsanız anlamaz. Nasıl oluyor biliyor musunuz? İktidar ve muhalefetin konusu, bir sorunu derdi çözmek değil. Önemli olan bir sorun üzerinde kavga etmektir. Bunların siyaset tarzı budur. Başbakan ve mecliste bulunan partilerin liderleri ne yapıyor? Kavramlar üzerinde kavga yapacaksın. İnsanları ayrıştıracaksın, sonra oylarını bölüşeceksiniz politikası izliyorlar" dedi.

Bugün domates ve et fiyatının yüksekliğinin hükümetin tarım ve hayvancılığa önem vermemesinden kaynaklandığını anlatan Abdullatif Şener, "Dünyanın en pahalı domatesini yiyoruz. Almanya'da domates 2,5 TL, Belçika'da 2 TL'dir. Biz de ise 5 TL. Bu nasıl iştir?" diye sordu. Bu hükümetin ve Başbakan'ın sayesinde Türkiye'de dünyanın en pahalı etini yediğimizi anlatan Şener, "Niye, çünkü, hükümet tarım ve hayvancılğa önem vermiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız