SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anma Törenine Katıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
SHP’nin Onursal Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü, ölümünün 4’üncü yılında Pembe Köşk’te düzenlenen törenle anıldı. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da anma törenine katılanların arasında yer aldı. Ağbaba  ayrıca  gazeteci Can Dündar’ın, İsmet ve Erdal İnönü arasındaki mektuplaşmalardan derlediği “Canım Erdal’ım, Sevgili Babacığım” kitabının tanıtımına da katıldı. 
 
31 Ekim 2007 tarihinde vefat eden 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün oğlu, eski başbakan yardımcılarından Erdal İnönü anısına  İnönü Vakfı ile Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’nın birlikte düzenlediği “Demokrasilerde Sanata Hoşgörü” konulu serginin açılışı gerçekleştirildi.
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ,  Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü ve Kültür Eski  Bakanlarından Fikri Sağlar ile birlikte sergiyi gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız