SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Anmaktan Çok Anlamak..'

A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci-yazar Engin Noyan, Malatya’da ‘Modern Dünya, Peygamber Efendimiz Hz Muhammet "konulu konferansta konuştu.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Malatya Şubesi Kutlu Doğum Haftası nedeniyle konferans düzenledi. Gazeteci-yazar Engin Noyan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Hz. Muhammet'in (s.a.v) tüm insanlığa örnek gösterildiğini söyleyen gazeteci-yazar Engin Noyan, “Bunun anlamı, her müminin, Hz Peygamber'i kendi şimdi ve buradaymış gibi mümkün olduğunca taşıması ve yaşamasıdır. Bu da onu "anmaktan" daha çok "anlamakla" mümkündür. Anma çabaları onu anlamaya vesile olduğu kadar makbuldür. Biz bugün Efendimizi daha iyi anlamak ve onu yaşamak için buradayız" dedi.

'Peygamber Efendimizin yolunda gitmenin onun sünnetine yapışmakla olacağına' dikkat çeken Noyan, O'nun hayatının örnek alınması gerektiğini vurguladı. Bunun için de çok okumanın gerektiğini dile getiren Engin Noyan, toplum olarak çok okumamaktan şikayetçi oldu.

Konferans sonrasında Engin Noyan, kitaplarını imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız