SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anne Adaylarına Hamilelik Okulu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:14:28
Anne Adaylarına Hamilelik Okulu
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’daki Elit Hastaneler Grubu tarafından, sağlıklı bir gebelik ve bilinçli doğum için anne adayları için 7 Nisan Cumartesi gününden itibaren Hamilelik Okulu açılacağı bildirildi.
 
Grup adına bilgi veren Özlem Gündüz, şunları söyledi:
 
“Biz Özel Malatya Hastanesi,Hayat hastanesi ve Park hastanesi olarak,sağlıklı bir gebelik bilinçli bir doğum için anne adaylarına 7 Nisan cumartesi günü saat 13:00  de başlayacak olan 1 aylık eğitim programıyla hamilelik okulu düzenliyoruz.
       
Elit hastaneler grubu olarak bu okulun artan doğum oranlarının  sonucunda bir ihtiyaç haline geldiğini gözlemledik ve bu konudaki hedefimiz anne adaylarına yardımcı olmak.
       
1 ay sürecek olan eğitim programımızda konuları şu başlıklar altında topladık:  
 
Hamileliğin evreleri ve bebeğin durumu
Hamilelikte vücuttaki değişiklikler
Hamilelik döneminde cinsel yaşam
Hamilelikte cilt sağlığı
Hamilelikte yaşanan psikolojik değişimler
Normal doğum mu?- Sezaryen mı?
Doğum sancısıyla nasıl baş edilir
Doğum öncesi ve sonrası beslenme
Anne sütünün önemi
Bebek emzirme eğitimi
Bebek ve çocukta ilk yardım uygulamaları 
Bebek bakımını 
 
Ayrıca doğum kontrol yöntemlerini  kapsayan bütün süreçleri ele alacağız.
         
Özel Malatya hastanesi,Hayat hastanesi ve Park hastanesinin Uzman Doktorlarının eğitimci olarak katılacağı Hamilelik Okuluna herkesi  davet ediyoruz.Eğitimlerimiz halka açık ve  ücretsiz olarak verilecektir.Eğitimlerimiz 1 ay boyunca her cumartesi saat:13:00 da başlayacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız