SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anne, Baba, Oğul Öldü

A- A+ PAYLAŞ

TEDAŞ civarında park halindeki TIR'a çarpan otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirdi. Zaviye Mahallesi'nde de otomobilin çarptığı kadın öldü, sürücü gözaltına alındı.

FECİ KAZA..
Malatya'da yolun kenarında bekleyen TIR'ın altına giren otomobilin içerisindeki 3 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza, Malatya-Ankara Karayolunun 12 kilometresinde meydana geldi. Hasan Şahin yönetimindeki 44 FT 611 plakalı özel otomobil, M.Y yönetimindeki 34 EZ 4812 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, aynı aileden sürücü Hasan, annesi Vecibe ve babası Mehmet Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yeri kan gölüne dönerken, TIR sürücüsü M.Y. göz altına alındı.

Kaza yerinde yapılan inceleme sonucunda cesetler otopsi yapılmak üzere Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

SÜRÜCÜ ÖĞRETMEN..
FEDAŞ önündeki kazada anne ve babasıyla birlikte hayatını kaybeden surucu Hasan Sahin'in (47), 22 yillik ogretmen oldugu ogrenildi.

Malatya Merkez Seker Ilkogretim Okulu 3. sinifinin ogretmeni oldugu ogrenilen Sahin'in evli ve 2 kiz cocugu babasi oldugu, 4 yildir da Seker Ilkogretim Okulu'nda gorev yaptigi kaydedildi. Gelecek yil emekli olmayi da planlayan Sahin'in, bir kizinin Balikesir Universitesi Insaat Muhendisligi'nde okudugu belirtildi. (İlk 2 fotoğraf bu kazadan)

ZAVİYE MAHALLESİ'NDE..
Bu arada, Malatya Merkez Zaviye Mahallesi 21. Sokak'ta seyreden E.Ş. (17) yönetimindeki 44 LL 564 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında yaya olarak yürüyen Emine Dernek'e (55) çarptı. Emine Dernek olay yerinde hayatını kaybederken, daha sonra otomobille elektrik direğine çarpan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen E.Ş. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (En alttaki fotoğraf bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız