SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anne Öldü, ''Ahdevefa'' ve Kardeşleri Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Sivas karayolunun 28. kilometresindeki Tohma Köprüsü girişinden aşağıya yuvarlanan özel otomobilin sürücüsü kadın ölürken, 5 çocuğu yaralandı. Bu arada, bir başka kazada kapısı açılan araçtan düşen kadın öldü.

SÜRÜCÜ ANNE ÖLDÜ, 5 ÇOCUĞU YARALI..
Edinilen bilgiye göre; kaza Salı akşamı saat 20.30 sıralarında Yazıhan İlçesi Sürür köyü sınırlarında olan Tohma Köprüsü'nün Malatya tarafı girişinde oldu. GAP Tekstil Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgiç'in eşi olduğu bildirilen 39 yaşındaki Ayşe Bilgiç'in yönetimindeki 44 EN 338 plakalı otomobil, karşı şeride geçtikten sonra aşağıya yuvarlandı ve Karakaya Baraj gölünün kıyısındaki bir ağaca çarparak durabildi. Birkaç takla atan otonun kazasını, o sırada baraj gölünde kayıkla gezen vatandaşlar farkettiler ve bir taraftan kazazedelere yardım etmek isterken, bir yandan ilgili makamları haberdar ettiler. Sürücü ve çocukları 12 yaşındaki Sümeyya, 11 yaşındaki Abdullah, 10 yaşındaki Muhammed, 5 yaşındaki Şule ile 1 yaşındaki Ahdevefa Bilgiç yaralı olarak araçtan çıkarılıp, ambulanslarla hastanelere gönderildiler.

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan anne Ayşe Bilgiç kurtarılamazken, çocuklardan Şule ve Ahdevefa'nın durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Annenin çocuklarıyla dolaşmaya çıktığı sırada kazanın meydana geldiği belirtilirken, Jandarma; kazanın "Ayşe Bilgiç yönetimindeki 44 EN 338 plakalı Opel marka araç ile köprünün kenarında manzara seyretmek üzere aracı park etmeye çalışırken, aracın hakimiyetini kaybederek, gölün kenarında bulunan uçuruma doğru 4-5 takla atmasıyla" meydana geldiğini raporunda belirtti.

KAPISI AÇILAN ARAÇTAN DÜŞTÜ..
Öte yandan Battalgazi ilçesinin Çolakoğlu Köyü'nden bahçeye gitmekte olan Nail Atalan yönetimindeki 44 ER 538 plakalı araç, İmamoğlu Mezrası mevkiinde iken, aracın kapısının açılması sonucu, sürücünün imam nikahlı eşi olduğu bildirilen 44 yaşındaki Şeribah Sıcak düşerek yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

DİĞER KAZALAR..
Hekimhan ilçesi çıkışı Arguvan yolu Dumlu Köyü girişinde Hikmet Ölmez yönetimindeki 44 FK 524 plakalı kamyonetle, stablize yoldan asfalta çıkmak isterken, araç mıcıra kapılarak devrildi. Kazada sürücü ile Gülseven ve Güler Alkan adlı kadınlar yaralandılar.

Elazığ'dan Malatya'ya gelmekte olan Hakkı Arslan yönetimindeki 34 BY 1370 plakalı oto, Malatya'ya 25 kilometre mesafede aşırı hız sonucu yoldan çıkarak takla attı. 04.30 sıralarında meydana gelen kazada Hayri Öner ile Halil Eroğlu yaralandılar.

Adıyaman'dan Malatya yönüne gelmekte olan Hamza Karadeniz yönetimindeki 44 FS 920 plakalı otonun Gündüzbey Kasabası Susesi mevkiinde, tali yoldan ana yola çıkan Turgut Özkan yönetimindeki 44 FZ 255 plakalı araçla çarpıştığı, bu kazada araçların hasar gördüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız