SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anne Öldü, Çocuk Şüpheli!

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da, babasının işyerinde otomatik av tüfeği ile oynayan 4 yaşındaki çocuk, kazayla annesini öldürdü. 
 
Halfettin Mahallesi Adliye 2. Sokak'taki araç kiralama işyerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, babası İsmet P.'nin işyerine annesi ve ağabeyi ile birlikte gelen 4 yaşındaki K.P. isimli çocuk, burada otomatik av tüfeği ile oynarken, silahın ateş alması sonucunda, annesi Züleyha P.'yi (36) sol göğsünden kalbine yakın mesafede yaraladı. Anne kanlar içerisinde kalırken küçük çocuk ile ağabeyi bağırmaya başladı. 
 
Olayın 112 ve polise ihbar edilmesi üzerine olay yerine ambulans ve Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri yönlendirildi. 112 Acil Servis görevlilerince yaralı vaziyette Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralı kadın, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ambulans, olay yerine geldiğinde şok içerisinde olan küçük çocuğa polisler su vererek sakinleştirmeye çalıştı. Sürekli korku ve panik içinde olan küçük çocuk, olay yerinde parmak izi alınmasının ardından Asayiş Bürosu Cinayet Bürosu ekiplerince, babası İsmet P. ile birlikte hastaneye götürüldü. Baba İsmet P.'nin polislere, olayın oğlunu otomatik av tüfeği ile oynaması sonucunda meydana geldiğini iddia ettiği öğrenildi. 
 
Olay yerinde polis ekiplerince uzun süre inceleme yapıldı. Soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız