SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Anne Üniversitesi' İlk Mezunları

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:14
'Anne Üniversitesi' İlk Mezunları
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İnönü Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen Anne Üniversitesi projesinde ilk mezunlar verildi.

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Naim Akman Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen projeye katılan ve çeşitli yaş gruplarındaki 30 kişi, eğitimleri tamamlayarak belgelerini aldı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen katılımcılar, cüppe giyip kep fırlattı. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, eğitimin yaşının olmadığını belirterek, “Yetiştiğimiz İslam Medeniyetinde de ‘Beşikten Mezara kadar eğitim farzdır’ diyor. Yani her birey, yaşadığı sürece mutlaka kendini geliştirmek zorundadır. Bu projeyi başlattığımızda acaba talep olur mu diye düşünürken 1 günde kontenjanın dolduğunu gördük. İnşallah yeni gruplarla bu projeyi sürdüreceğiz” dedi. Projede emeği geçenlere teşekkür eden Gençay, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın adına bu projede emeği geçen başta İNÜSEM Müdürümüz Doç. Dr. Bünyamin Akdemir olmak üzere tüm eğitimci hocalarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İnönü Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İNÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Bünyamin Akdemir de tüm katılımcılara teşekkür etti. Anne Üniversitesi projesine katılarak eğitim alan anneler de bu projeyi gerçekleştirmesi dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yapılan konuşmalardan sonra katılımcılara belgeleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız