SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anneler Günü Kutlamaları

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:41:08
Anneler Günü Kutlamaları
A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları Anneler Günü dolayısıyla bir program düzenledi. 
 
Altın Yunus Tesisleri’nde düzenlenen Anneler Günü programına, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ve partililer katıldı.
 
CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer yaptığı konuşmada, "Bütün anneler bugün sevgi ve saygı ile anılır. Sağlam toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısıyla mümkündür. Annelerimiz toplumun temel direğinin ve geleceğinin teminatıdır. Demokrasi, özgürlük ve gerçek hukuk düzeni CHP iktidarında gerçekleştirilecektir. Yıllar içinde yılın annesini seçmek gibi bir gelenek oluştu, ancak biz bütün anneleri yılın annesi olmaya layık görüyoruz" dedi.
 
Milletvekili Veli Ağbaba ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bugün sizlerle birlikte olmak Malatya’nın en aydınlık yüzü kadınlar ile olmak benim için büyük bir onur. Tabii Anneler Gününü her zaman istediğimiz koşullarda kutlayamıyoruz. Geçen günlerde Şırnak’ta şehit olan Kemal Aktay’ın annesinin elini öpmeye gittim. Kemal Aktay’ın annesi diyor ki, ‘ülkeyi yönetenlerin, iş adamlarının çocukları Şırnak’ta doğu da ölmüyor. Ama bizim çocuklarımız yoksul fakir insanların çocukları doğuda öldürülüyor. Anneler Gününü kutlamak mümkün değil’ diyor. Bütün şehit annelerinin Anneler Gününü kutluyorum.”
 
İl Başkanı Enver Kiraz ise “karşılıksız tek sevgi anne sevgisidir. Değerli anneler sizler çok büyük fedakarlıklarla çocuklarınızı yetiştiriyorsunuz. Siz bu ülkenin geleceğini yetiştiriyorsunuz” şeklinde konuştu.
 
Programda, milletvekili Ağbaba, annelere karanfil hediye etti. Bu arada, CHP’nin düzenlediği Kadınlar Günü programına kadınların 20 TL’ye bilet alarak katıldıkları öğrenildi.
 
AVM'DE..
Malatya’da, öğrenciler arasında düzenlenen “Anne’ye mektup” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. 
 
Malatya Park AVM’de düzenlenen ödül töreninde konuşan Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Necla Sağlam, çocuğunun da ödül almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek annelik duygusu konusunda görüşlerini aktardı.
 
Özal İlköğretim Okulu öğrencisi Kübranur Şeker yazdığı kompozisyon metnini okurken, daha sonra derece elde eden 14 öğrenciye ödüllerini organizenin sponsorları Mc Dolands, Sarı Kayısı, D-R, Bovling Adası, NT, Mado, Park Tantuni ve Vodafone işletmesi yetkilileri tarafından verildi.
 
Malatya Park AVM’nin Anneler Günü nedeniyle organize ettiği ilköğretim 1. ve 5. sınıf arasındaki öğrenciler arasında düzenlenen “Anne’ye mektup” konulu kompozisyon yarışmasının ilgi gördüğü kaydedildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız