SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anneler Günü Kutlaması

A- A+ PAYLAŞ

Anneler günü dolayısıyla Hekimhan ilçesinde de kutlama yapıldı.

İlçe Kaymakamının eşi Özlem Dayan ve İlçe Belediye Başkanının eşi Fatma Özoğlu tarafından düzenlenen "Anneler Günü Etkinliği" Öğretmenevi'nde yemek yarışması ile başladı.

Malatya Emniyet Müdürünün Eşi Türkan Kahya, Malatya Vali Yardımcısının Eşi Tuba Işıktaş, Yazıhan Kaymakamının Eşi Ebru Öztoprak, Doğanşehir Kaymakamının Eşi Nihal Baran, Hekimhan Hakimi Firdevs Elmaal Göbekçi, Malatya Emniyet Müdür Yardımcılarının Eşleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirlerinin Eşleri ve annelerinden oluşan 500-600 kişilik katılımla Belediye Düğün Salonu'nda devam eden Anneler Günü kutlaması ilgi gördü.

İlçe Kaymakamının Eşi Özlem Dayan ve İlçe Belediye Başkanının eşi Fatma Özoğlu' nun günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından program, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin şiirleri, 75. Yıl İ.M.K.B. Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin skeçleri, Anaokulu öğrencileri dans grubunun gösterileri ve sandalye kapma oyunu ile devam etti.

Yemek yarışmasına katılanlara ödülleri ve yılın annesi seçilen Filiz Çelik 'e yarım altın verildi. Etkinlik Fatma Şahin' in programıyla sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız