SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anneler Günü Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2019-05-14 04:53:21
Anneler Günü Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 'Anneler Günü' dolayısıyla bir satranç turnuvası düzenlendi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğünün 2019 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü Satranç Turnuvası Müsabakaları yapıldı.

11-12 Mayıs tarihleri arasında Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan 'Anneler Günü' Satranç Turnuvası oldukça çekişmeli geçerken, renkli görüntülere de sahne oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy tarafından verildi.

Turnuvada kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle:

Küçükler kategorisi: 1. Atlas Bilgen 2. Evin Nas 3. Ahmet Berk Koyutürk

Yıldızlar kategorisi: 1. İlyas Köseoğlu 2. Eylül Erdal 3. Harun Gürbüz

Açık Kategori: 1. Ağdar Alak 2. Kenan Yalçın 3. Eymen Akbayır

KAZANDIĞI MADALYAYI ANNESİNE VERDİ

Spor Şube Ömer Dağdelen, İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, hakemler, veliler ve sporcuların katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Kazandığı madalyayı sevinçle annesine vererek, annesinin  anneler gününü kutlayan Evin Nas, katılımcılar tarafından alkışlandı. Anne Saadet Nas da tebrik ettiği kızına sarılarak, kızıyla gurur duyduğunu söyledi.

Ödül töreninde konuşan GSİM Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, "Emeklerini, fedakarlıklarını hiç bir zaman ödeyemeyeceğimiz, baş tacımız annelerimiz için Anneler Günü Satranç Turnuvamıza katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Satranç İl Temsilcisi Toy ise "Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu; sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren, hoşgörünün ve sevginin kaynağı, koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin Anneler Günü kutlu  olsun. Böylesine anlamlı bir günün anısına bu turnuvayı düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız