SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annelere 11 Bin Çiçek

0
Güncellendi - 2018-05-12 02:37:12
Annelere 11 Bin Çiçek
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle Yeşilyurt’ta faaliyetlerine devam eden bütün anaokulları ile Özel Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin annelerine 11 bin adet özel olarak hazırlanmış saksı içinde çiçek hediye etti.

ANAOKULLARI VE ÖZEL REHABİLİTASYON MERKEZLERİ ZİYARET EDİLDİ, 11 BİN ADET ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

Yeşilyurt İlçesinde eğitim faaliyetlerine devam eden bütün anaokulları ve Özel Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret eden Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri, özel hazırlanmış 11 bin adet saksı içerisinde sardunyayı eğitim gören öğrencilerin annelerine takdim etti.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu etkinlik ilçe halkı ve annelerin takdirini topladı.

“ANNELER GÜNÜ” ÖZEL KUTLAMA PROGRAMI RENKLİ GEÇTİ

Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü nedeniyle Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle Şehit Öğretmen Elif Livan Anaokulunda özel bir kutlama programı tertip edildi.

Anaokulun bahçesinde düzenlenen etkinliğe Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Meltem Kavuk, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat, okul idarecileri, öğretmenler, mahalle muhtarları, veliler ile öğrenciler katıldı.

“ANNELERİN SEVGİLERİ KARŞILIKSIZDIR”

Anneler Gününü tebrik eden Şehit Öğretmen Elif Livan Anaokulu Müdürü Feti Omaç, “Ülkemizde 1955 yılından itibaren kutlanmaya başlanan Anneler Günü her yönüyle anlamlı ve kıymetlidir. Annelerin sevgileri karşılıksızdır, gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmaları yeterli olacaktır. Bugün ki etkinliğimizin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen Yeşilyurt Belediyesi başta olmak üzere etkinliği hazırlayan öğretmenlerimize ve minik yavrularımıza çok teşekkür ediyorum  ” dedi.

“İLK ÖĞRETMEN ANNEDİR”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Yasemin Polat ise, bir insanın ilk öğretmenin anne olduğunu ifade ederken, “Bütün Annelerin özel günlerini en içten duygularımla tebrik ediyorum ve kutluyorum. Çocuklarımızı yetiştirirken şefkat, merhamet ve sevgiyle öyle güzel bir şekilde yetiştiririz ki öğretmenlerimize teslim ettiğimizde onlar zaten birer pırlanta olmuşlardır. Tüm çocuklarımızın geleceklerine en güzel şekilde hazırlanmaları, vatana, millete ve bayrağa sevdalı bireyler olmalarını temenni ediyorum. Bugün ki özel etkinlikte emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

 “AİLELERİN TEMEL DİREĞİ ANNELERDİR”

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk ise yaptığı konuşmada, annelerin hayattaki ilk temel öğretmen olduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak Anneler gününe özel olarak anaokulları ve özel Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin annelerine 11 bin adet özel olarak hazırlanmış saksı içinde çiçek hediye ettiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Kavuk, “ Annelerimiz ailelerimizin temel direği, toplumumuzun geleceğini oluşturmaktadırlar. Bütün annelerimiz başımızın tâcıdır.  Annelerimiz bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Annelerimiz; bizleri hayata hazırlayan, hayata bakış açımızı belirleyen, bize hayatla ilgili en önemli bilgileri paylaşan çok değerli varlıklardır. Bizlerde birer anne olarak gelecek nesillere daha güçlü ve güzel bir ülke bırakmak adına çok yoğun çalışmaktayız. Tüm annelerin Anneler gününü canı gönülden kutluyorum. Bugün ki etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarken, uzun süredir kutlama programına hazırlanan minik yavrularımızı da şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

ÇOCUKLARIN GÖSTERİLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Protokol konuşmaların sonra Şehit Öğretmen Elif Livan Anaokulu öğrencileri tarafından okunan şiirler ve yapılan gösteriler ilgiyle takip edildi.

ETKİNLİĞE KATILAN ANNELERE ÖZEL ÇİÇEKLER TAKDİM EDİLDİ

Etkinliğe katılan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ile Meltem Kavuk ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat, “Anneler Gününe” özel olarak hazırlanan çiçek ve hediye paketlerini annelere dağıttı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız