SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Annemizi Çok Özledik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 çocuk annesi Derya Bilik'ten bir aydır haber alınamıyor.

Kan pıhtılaşması nedeniyle tedavi gördüğü kaydedilen 29 yaşındaki Derya Bilik, 23 Mart'ta eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Bir aydır evine geri dönmeyen Derya Bilik'in eşi ve 3 çocuğu, gözü yaşlı kendisini bekliyor. 

İnşaat işçisi olan 33 yaşındaki Mehmet Bilik, 23 Mart akşamı eşi Derya Bilik ile bir tartışma yaşadıklarını, eşinin ertesi gün evden ayrıldığını ve bir aydır kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Bilik, eşinin tartıştıkları günün sabahında evden ayrıldığını ifade ederek, "23 Mart akşamı eşimle tartıştık. Öyle fazla kavga, dövüş olmadı. Kavga sırasında her şey dökülmüştü, ortada yemek yoktu. Çocuklar aç kalmasın diye dışarıdan yemek söyledim. Kendisine de ısrar ettim ama yemek yemedi. Kendisine 'gelen mala geldi, bir şey olmaz' dedim. Ertesi sabah 'masanın üzerine para bıraktım, yiyecek içecek ne varsa alırsın' dedim. 'Tamam' dedi, bir şey söylemedi. Daha sonra çıktım işe gittim. Saat 10.00'da komşum tarafından bana telefon geldi, 'Derya gitti' dedi. Ben de malzemeleri olduğu gibi bırakıp, eve geldim. Baldızıma, 'ben yapamıyorum gideceğim' yazılı bir kağıt bırakmış. O telaşla sağa sola baktım, babaannesinin yaşadığı köye gittim. Hiçbir şekilde kendisine ulaşamadım. Ertesi gün mahalledeki okulun kamera kayıtlarına baktım, minibüse bindiğini gördüm. Oradan çarşıya geldim. Bir markete ait güvenlik kamerasında da tek başına yürüdüğünü gördük. Bir peynirci dükkanının güvenlik kamerasında da yürüdüğünü gördük. Çevre yoluna kadar geliyor ama orada kamera olmadığı için izini kaybettik. Ondan sonra nereye gittiğini bilemiyoruz. Otogara gittim oradaki güvenlik kameralarına da baktım ama hiçbir ize rastlayamadım. Belki annesinin yanına gitmiştir diye tren garına da gittim ama orada da bir iz bulamadım. Kimsenin yanına gitmemiş" dedi. 

"KIZ KARDEŞİNİ ARAYIP İYİYİM DEMİŞ"

Mehmet Bilik, eşinin evden ayrılıktan bir hafta sonra kız kardeşini aradığını belirterek, "Eşim gittikten bir hafta sonra baldızımı aramış, 'ben iyiyim, merak etme' demiş ve telefonu yüzüne kapatmış. Tabi gizli numaradan aramış. Bir akrabasında olduğunu düşündük ve 'çıkar gelir' dedik. Bir yere sığındığını düşündük. Kadın Sığınma Evine gitmiştir diye oraya da gittim. Bana herhangi bir bilgi vermediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gören, duyan varsa Allah rızası için bilgi versinler. 12, 10 ve 3,5 yaşında 3 çocuğum var. Babamlarla berabere kalıyoruz, evimi götürmedim. Bir umutla geleceğini bekliyorum. Geleceğine de inanıyorum" şeklinde konuştu. 

"NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMİYORUM"

15 yıllık eşinin gidebileceği her yere baktığını kaydeden Bilik, "Kendi halinde bir insan. Ev hanımı, hiçbir yerde çalışmıyordu. 15 senelik eşim bugüne kadar kendisinden hiçbir kötülük görmedim. Ben akrabalarına göndermiyordum. Akrabalarına gittiği zaman huzursuz oluyorduk, kavga ediyorduk, tartışıyorduk. Bilmediğim akrabaları muhakkak vardır. Gittiği bir yer vardır ama ben kime gittiğini bilmiyorum" dedi. 

"TEDAVİ GÖRÜYORDU"

Bilik, eşinin Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gördüğünü belirterek, "Kendisi hastaydı. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi görüyordu. Oğlumla beraber hastaneye gidip, geliyorlardı. Hematoloji bölümünde tedavi görüyordu. Kan pıhtılaşması vardı, kan ilacı alıyordu. Nefes darlığı nedeniyle günde bir sefer hava alıyordu. Hastaydı, tedavisini sürdürüyorduk. Başına bir iş mi geldi, başkaları tarafından kaçırıldı mı? Onu da bilmiyorum. Ne yapacağımı bende bilmiyorum. Pişmanım, eşimin dönmesini bekliyorum" diye konuştu. 

"ANNEMİZİ ÇOK ÖZLEDİK"

Derya Bilik'in 12 yaşındaki oğlu Sefa, "Annem eve gelsin başka bir şey istemiyorum" dedi.

10 yaşındaki Senanur ise, "Annem eve gelsin başka bir şey istemiyorum. Gelsin annemi çok özledim, ne olur gelsin" diye konuştu. 

Bilik'in 3,5 yaşında Semih Soner, 10 yaşında Senanur ve 12 yaşında Sefa adında 3 çocuğu bulunuyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız