SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Annesi Bizim de Annemiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:54:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya güreş camiası, geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden milli güreşçi Cihat Filiz'in annesi Nezaket Filiz'i ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün Malatyalı milli güreşçisi Cihat Filiz, İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Güreş Antrenörü Mehmet Güzel ve güreş sporcuları, rahmetli Cihat Filiz'in annesi Nezaket Filiz'i ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

Ziyarette konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, trafik kazasında hayatını kaybeden milli güreşçi Cihat Filiz'in spora, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde başladığını kaydetti.

Milli sporcuların ailelerini düzenli olarak ziyaret edeceklerini dile getiren Dağdelen, "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak il temsilcilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımızla, Türk sporuna emeği geçen milli sporcularımızın annelerini evlerinde ziyaret ederek, onların gönüllerini, hatırlarını almak istiyoruz. Cihat Filiz kardeşimizi, milli takım kampından dönerken elim bir trafik kazasında kaybettik. Acımız büyük. Ama hayat devam ediyor. Annesi, bizimde annemizdir" dedi.

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan ise, rahmetli Cihat Filiz'in annesinin Malatya güreş camiasındaki bütün sporcuların annesi olduğunu ifade ederek, "Cihat Filiz'e Allah'tan rahmet diliyoruz. hem beyefendi hem de başarılı bir güreşçiydi. Milli Takım Kampı'ndan bayram izni için ayrılmış ve geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Hepimiz tekrar Cihat kardeşimizi rahmetle anıyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Mehmet Güzel de, rahmetli Cihat Filiz'in öğrencisi olduğunu belirterek, "Cihat bizim evladımız gibiydi. Onu kaybettik ama asla unutmayacağız. Malatya'daki bütün güreşçiler, mutlaka Cihat Filiz'i bilecek ve hatırlayacak. Tüm güreşçilerimiz, Cihat'ın annesini anneleri olarak görüyorlar" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız