SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesi Eve Alkollü Gelince!

A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı anne-kız arasında meydana gelen kavgaya polis müdahale etti. Bu arada iki kadının arasındaki erkek kavgası da karakolda bitti.

“HEM ALKOLLÜ, HEM GEÇ GELDİ..”
Hamidiye Mahallesi’nde 02.30 sıralarında 38 yaşındaki anne F.Ö. ile 16 yaşlarındaki kızı E.Ö. arasında kavga çıktı. Annesi tarafından dövülen E.Ö. polise verdiği ifadede, annesinin 20.30 sıralarında eve geldiğini, kendisinin de neden geç geldiğini ve neden alkollü olduğunu sorduğunu, bu yüzden annesinin kendisini dövdüğünü öne sürdü. Polis F.Ö. hakkında “Kasten Yaralama, Aile Fertlerine Kötü Muamele” suçlamasıyla işlem yaptı.

ERKEK KAVGASI!
Saray Mahallesi’nde de Bitlis doğumlu 32 yaşındaki Z.K. adlı kadın ile İzmit doğumlu 23 yaşındaki R.K. adlı kadın arasında kavga çıktı, kavgaya taksi şoförü de karıştı. İki kadın arasındaki kavganın, Z.K.’nin eski erkek arkadaşının R.K. ile birlikte olmasından dolayı meydana geldiği, iki kadının karşılıklı olarak birbirlerine hakaret edip dövdükleri, bu arada R.K.’yı evine getiren taksi şoförü 35 yaşındaki M.B.’nin de, Z.K.’nin iddiasına göre bu kadını dövdüğü gerekçesiyle hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

BALKONA ÇIKIP BAĞIRDI..
Zaviye Mahallesi’nde 16.45 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 23 yaşındaki G.K. adlı bayan da, yaklaşık 10 gün önce tanıştığı 34 yaşındaki E.A.’nın kendisini hediye vermek için evine çağırdığını, evin önüne gittiğini ancak içeri girmek istememesi üzerine, bu kişinin kendisini zorla içeriye soktuğunu ve sözlü tacizde bulunduğunu, bunun üzerine evin balkonuna çıkarak yardım istediğini ve sonra polislerin geldiğini anlattı. E.A. ise, suçlamaları kabul etmediğini, kimseyi alıkoymadığını öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

POLİSE SIĞINDI..
Bu arada, 23.00 sıralarında Beydağı Polis Merkezi’ne giden Ergani doğumlu 25 yaşlarındaki S.K. adlı kadın, evlerinde 20 yaşındaki kardeşi S.K. tarafından dövüldüğünü, bu nedenle Malatya’ya geldiğini ve Kadın Sığınma Evi’ne yerleştirilmek istendiğini bildirdi. Polis soruşturmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız