SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesi Kızını Bıçakladı!

A- A+ PAYLAŞ

Annesi tarafından bıçaklanan genç kadın hastaneye kaldırılırken, polis olaydan sonra anneyi yakalayarak gözaltına aldı.

Hacıabdi Mahallesi’ndeki bir evden sağ kalçasından yaralanmış olarak Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilen 22 yaşındaki E.G. adlı genç kadın, polise verdiği ifadede annesi 52 yaşındaki A.Ö. tarafından bıçaklandığını bildirdi, ancak nedenini söylemedi. Polis bunun üzerine A.Ö.’yü olayda kullandığı bıçakla yakaladı.

DİĞER OLAYLAR..
Halfettin Mahallesi’ndeki kavgada 50 yaşındaki R.Y., başından yaralanırken polis olayla ilgili 42 yaşındaki M.Y. ile 39 yaşındaki A.Y.’yi gözaltına aldı.

Şifa Mahallesi Halep Caddesi’ndeki kavgada 59 yaşındaki H.H. adlı şahıs ile 27 yaşındaki yeğeni G.H.’nin birbirlerini yaraladıkları bildirildi.

Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde, 17.30 sıralarında yaya olarak yürümekte olan 31 yaşındaki H.Ö.’nün, arkasından gelen kar maskeli bir şahıs tarafından bıçakla sol omzundan yaralandığı bildirildi. Polis saldırganı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Özalper Mahallesi’nde M.U.E. adlı genç, soyadını bilmediği E.adlı şahıs tarafından dövülerek yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız