SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesi Şehit Haberini Malatya'da Aldı

0
Güncellendi - 2016-02-02 16:53:03
Annesi Şehit Haberini Malatya'da Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır Sur'da terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada keskin nişancı tüfeği ile vurularak ağır yaralanan 26 yaşındaki Gümüşhaneli teğmen Recep Erdoğan, kaldırıldığı askeri hastanede bu sabah şehit oldu.

Şehit haberini Gümüşhane merkeze bağlı Hasköy'de bulunan şehit ailesine Vali Yücel Yavuz verdi. Vali Yavuz, beraberindeki Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Müftüsü Ercan Aksu ve askeri yetkililer ile ile birlikte ailenin Merkez Mahallesi'ndeki evine giderek acı haberi iletti.

Baba Vahittin Erdoğan, acı haber sonrası "Oğlum sana kurşun işler miydi?" diye ağıtlar yakarken, anne Mecnun Erdoğan'ın ise Malatya'da bulunan kızının yanına gittiği ve acı haberi orada aldığı öğrenildi. Şehidin baba ocağındaki evine Türk bayrağı asılırken, Şehit Erdoğan'ın bekar olduğu ve memleketine bir ay önce izne geldiği öğrenildi.

Öte yandan Jandarma Özel Harekat'ta görev yapan Teğmen Recep Erdoğan'ın 2'si kız olmak üzere toplam 5 kardeş olduğu ve cenazesinin de yarın baba ocağına getirilerek toprağa verileceği belirtildi. Şehit teğmenin resim ise evinin camına konuldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız