SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesini Bıçakladı

A- A+ PAYLAŞ

Kardeşiyle kavga eden şahıs araya giren annesini bıçakla yaraladı. Miras yüzünden çıkan kavgada da bir kişinin bıçaklandığı bildirildi.

Başharık Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki T.B. ve 26 yaşındaki U.B. adlı kardeşler arasında kavga çıktı. Kavga sırasında T.B.’nin araya giren annesi 60 yaşındaki S.B.’yi bıçakla yaraladığı, evde bulunan yeğeni C.A.’yı da bıçakla yaralamakla tehdit ettiği bildirildi. Olaydan sonra kaçan T.B. aranıyor.

Çevreyolu’nda, akraba olan 38 yaşındaki E.S. ile 49 yaşındaki M.U. arasında miras anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktığı, kavga sırasında E.S.’nin diğer şahıs tarafından kolundan bıçakla yaralandığı bildirildi. Yaralı şikayetçi olmazken, polis şüpheliyi gözaltına aldı.

Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir eğlence yerinde 23.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 43 yaşındaki L.A. adlı kadın, 8 yıldır tanıdığı 38 yaşındaki A.Ç. adlı şahsın kendisine tehdit ve hakaret içerikli mesajlar çektiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu söyledi. A.Ç. ise, kadını kesinlikle tehdit etmediğini, konuşmak için masasına gittiğinde yanlış anlaşıldığını, kadının patronu 38 yaşındaki A.İ.K.’yi tanıdığını, bu şahsın yanında iki şahısla birlikte kendisini döverek yaraladıklarını öne sürdü. Birbirlerinden şikayetçi olan A.Ç. ve L.A. hakkında soruşturma yapılırken, kaçan A.İ.K. de aranıyor.

Mimar Sinan Caddesi’nde oturan 24 yaşındaki H.M. adlı kadın da polise başvurarak, akşam saatlerinde evde iken 27 yaşındaki kayınbiraderi U.M.’nin eve geldiğini, eve girer girmez kendisine hakaret ettiğini, boğazına sarılıp dövdüğünü öne sürdü. U.M. gözaltına alındı.

Zaviye Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 31 yaşındaki A.K. adlı kadın, 59 yaşındaki babası H.K.’nin kendisini eve almadığını ve dövdüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. H.K. hakkında yasal işleme başlandı.

TEHDİT OLAYLARI..
Bir sağlık kuruluşunda çalışan 31 yaşındaki M.U. adlı kadın da, tanımadığı bir hasta yakını olan 48 yaşındaki M.A.’nın hakaretine maruz kaldığını ve tehdit edildiğini öne sürdü. Şahıs hakkında işleme başlandı.

Savcılığa başvuran 22 yaşındaki V.Ş. ve 20 yaşındaki Ü.K. adlı şahıslar, aralarında eskiye dayalı husumet bulunan 21 yaşındaki U.A.Y. tarafından tehdit edilip hakarete uğradıklarını öne sürdüler. U.A.Y. hakkında işleme başlandı.

Savcılığa başvuran 55 yaşındaki A.G. adlı şahıs da, 43 yaşındaki E.A.’ya 1 yıldır süt verdiğini ve 400 lira alacağının biriktiğini, şahsın para ödemeyip kendisini oyaladığını, son olarak evine geldiğini “Sana borcum yok. Para cebimde ancak gelecek sene Şubat ayına kadar paranı vermeyeceğim” dedikten sonra tehdit ettiği iddiasında bulundu. E.A. hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Savcılığa başvuran 76 yaşındaki N.D. adlı şahıs, evine 20 gün önce bir tehdit mektubu geldiğini, mektuptaki yazının damadı 50 yaşındaki N.Z.’nin el yazısına benzediğini, damadını evden çıkardığı için kendisine husumet beslediğini bu nedenle şikayetçi olduğunu söyledi. Damadın ifadesi alındı.

Savcılığa başvuran 30 yaşındaki F.K., Hasanbey Caddesi’nde park halinde olan minibüsünün 6 lastiğinin gece kesilerek patlatılmış olduğunu, yaptığı araştırmada 27 yaşındaki İ.K. ve 23 yaşındaki B.K. adlı şahısların aracın lastiklerini kestikleri ve kendisini de bıçaklatıp arabasını yakacakları şeklinde konuştukları bilgisine ulaştığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. İ.K. ve B.K. ise suçlamayı kabul etmediler.

Savcılığa başvuran 17 yaşındaki M.T. ve ağabeyi 31 yaşındaki C.T. aralarında arsa anlaşmazlığı bulunan 36 yaşındaki Y.K. tarafından tehdit edildikleri iddiasında bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız