SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesini Öldürdü,'Kayıp' Dedi..!

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:54:16
Annesini Öldürdü,'Kayıp' Dedi..!
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık 20 bıçak darbesi ile öldürdüğü annesinin cesedini elbise dolabına koyarak saklayan genç, daha sonra babasına annesinin eve gelmediğini söyleyerek, karakola gidip kayıp başvurusu yaptırdı. 

Olay Ataköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, babası Yazıhan ilçesinde kahvehane çalıştığı için annesi Fatma Temiz (60) ile birlikte evde kalan üniversiteye hazırlanan U.T. (17), 1 gün önce gece annesi ile tartıştı. Annesinin sigara içmemesi ve derslerine çalışması konusunda uyardığı U.T. eline aldığı mutfak bıçağı ile annesini yaklaşık 20 bıçak darbesi ile yaraladı. Talihsiz kadın olay yerinde öldü.

U.T. annesini cesedini yorgana sararak, elbise dolabının içinde sakladı. Sabah babasını arayan U.T., annesini evden ayrıldığını ve kendisinden haber alamadığını söyledi. Bunun üzerine eve gelen baba ve oğlu U.T., polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Olayın duyulması üzerine eve gelen Fatma Temiz’in yakınları, evde halı üzerinde kan izlerinin ne olduğunu sorunca U.T. annesini öldürdüğünü itiraf etti.

Bunun üzerine polise yapılan ihbar üzerine olay eve giden ekipler U.T.’yi gözaltına aldı. Talihsiz kadını cesedi ise elbise dolabından çıkartılarak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

U.T., annesini kendisine sigara içmemesi ve derslerine çalışması konusunda uyarıda bulunması üzerine çıkan tartışma esnasında bıçakladığını itiraf etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız