SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesini Şoka Soktu

A- A+ PAYLAŞ

Ferhadiye Mahallesi Atmalı Sokakta annesinin yanında iken aniden yola fırlayan ve belediye otobüsünün çarpması sonucu  hafif yaralanan küçük kız, annesini şoka soktu.
Kaza Valilik yanındaki Atmalı Sokakta meydana geldi. 4 yaşlarındaki S.Y. adlı kız çocuğu, 27 yaşındaki annesi B.Y. ile kaldırımda yürümekte iken, annesinin elinden kurtuldu ve bir anda yola fırladı. Bu sırada geçmekte olan 28 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 44 NN 469 plakalı belediye otobüsü, küçük kıza çarptı. Ön tekerlerin altına girmekten, sürücünün son anda frene basması nedeniyle kurtulan S.Y.’nin kaza geçirdiğini gören annesi şoka girdi. Küçük kıza ilk müdahale, Esnaf Sarayı’nın altında hizmet veren Mehmet Acet Sağlık Polikliniği’nin önünde beklemekte olan 112 Acil
Ambulans görevlileri tarafından yapıldı. Çok korktuğu gözlenen, ancak görünürde ciddi bir yarası bulunmayan küçük kız, daha sonra ambulansla Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve burada ayrıntılı muayeneden geçirildikten sonra evine gönderildi. Otobüs sürücüsü A.A. da, kaza nedeniyle büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşarken, polis ekipleri ifadesini aldılar. (Fotoğraflar bu kazadan)
DİĞER KAZALAR..Cengiz Topel Caddesi’nde 51 yaşındaki S.A.’nın 44..144 plakalı otoyla çarptığı M.B. adlı çocuk yaralandı.

Elazığ yolu Kapıkaya mevkiinde de 05.30 sıralarında 32 yaşındaki S.Ö. yönetiminde bulunan 23..580 plakalı kamyonet, sürücünün dikkatsizliği sonucu şarampola devrildi. Araçta bulunan 27 yaşındaki M.P. yaralandı.
Arapgir Şağıluşağı Köyü civarında da 42 yaşındaki E.E., yönetiminde bulunan 62..680 plakalı kamyonetin devrilmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Sivas Yolu Yazıhan Sürür Köyü mevkiinde 55 yaşındaki M.N.S. yönhetiminde bulunan 44..123 plakalı kamyonet, karşı yönden gelmekte olan 71 yaşındaki P.P. yönetiminde bulunan 44..019 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile araçlarda bulunan 64 yaşındaki İ.C., 57 yaşındaki H.M., 71 yaşındaki A.P. ve 71 yaşındaki F.Ş. yaralandılar.
Pütürge ilçesi Tepehan Bucağı Yandere köyü civarında 48 yaşındaki İ.K. yönetimindeki plakasız motosiklet devrildi. Sürücü ile yanında bulunan 39 yaşındaki R.D.’nin yaralandıkları bildirildi.
FOTO: Savaş BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız