SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesinin Cenazesi İçin Özel İzin

0
Güncellendi - 2016-02-17 15:39:51
Annesinin Cenazesi İçin Özel İzin
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'da "Paralel Yapı" suçlamasıyla tutuklananlar arasında yeralan MAKİAD eski başkanı, annesinin cenaze törenine cezaevinden özel izinle katıldı.

Malatya'da, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)" soruşturması kapsamında 30 Ocak'ta, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" iddiasıyla 8 şüpheli ile birlikte tutuklanan, Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) eski Başkanı işadamı Muzaffer Erşan (fotoğrafta sol başta), savcılıktan aldığı izinle vefat eden annesini son yolculuğuna uğurladı.

Bir hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Erşan'ın 88 yaşındaki annesi Mukaddes Erşan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Erşan'ın cenazesi hastaneden alınarak Malatya Şehir Mezarlığı morguna konuldu. Acı haber üzerine cezaevinde tutuklu bulunan Muzaffer Erşan için savcılıktan izin alındı. Şehir Mezarlığı'nda ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılan  Erşan, mezarlığa görevliler tarafından cezaevi aracı ile getirildi.

Mukaddes Erşan'ın cenazesi, cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda defnedildi. Muzaffer Erşan, evde taziyeleri kabul ettikten sonra 6 saatlik verilen iznin dolmasının ardından yeniden cezaevine götürüldü.

Anne Mukaddes Erşan'ın oğlunun tutukluluğundan haberdar olmadığı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 yıl önce)
    bu malatyalı siyasetciler paralel dedikleri kişilerin haberi olmadan yemek yemezlerdi şimdi cenazesine gelmiyorlar çünkü menfaat bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Kamış (8 yıl önce)
    Bu haber dilindeki çirkin üslubunuzu kınıyorum. Malatya’da, “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)” soruşturması kapsamında 30 Ocak’ta, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” iddiasıyla 8 şüpheli ile birlikte tutuklanan' böyle bir haber dili mi olur? Savcı bile bu kadar suçlayıcı bir dil kullanmamıştır sanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan (8 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (8 yıl önce)
    Muzaffer başın sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Polat (8 yıl önce)
    Yazık gerçekten düne kadar akp ye oy toplayan cemaat in faturasını temiz insanlarda çekiyor demek oluyorki cemaatlerden derneklerden uzak durcaksınn
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (8 yıl önce)
    Cenazeye katilanlarida paralel ilan ederlerse sasirmayin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada her zaman Rüzgar nereden eserse... Kimse gitmedi, Millet kendini riske atar mı hiç? bir ay öncesine kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen belediye başkanları, siyasetçiler bile arazi.
    0
    0
    Yanıtla